Egy 320grammos tejföl nagyon meg fog hajtani egy kutyát?
Figyelt kérdés
Van egy nagytestű kutyám aki 37kg és adtam neki egy marhalábszárat amitől nagyon szorulása lett, ezért adtam neki egy nagy doboz tejfölt ami 320gramm :) Nem tudom, hogy jól tettem e. De ugye nem lesz baja?2013. febr. 18. 18:48
1/4 anonim válasza:
:d lol tiiiszta glaambfos lesz minden!:)
2/4 A kérdező kommentje:
igen?:D hát... akkor úgy érzem sűrűn fogok lejárni vele az este folyamán.. :D de mind1 megéri mert szegénynek nagyon nagy szorulása van és ha ez az ára akkor kibírom!:D
2 méterenként megált és próbált volna kakilni de nem jött ki neki semmi, csak gugolt 2-3 percig aztán ment 2 métert előre ismét gugolt 2-3 percig.. mondom adok neki tejfölt !:)
2013. febr. 18. 19:00
3/4 anonim válasza:
Nem biztos. Ha nem érzékeny rá, akkor semmit se ér. Az enyém ehetné kilószámra, akkor se lenne baja.
Szorulást amúgy se biztos h házilag kéne kezelni, mert nem tudhatod, h csak kicsit szorult be, vagy elzárta teljesen az utat, esetleg valami csont még el is kaadt netán keresztbe.
4/4 Keller Jánosné válasza:
Ha a kutyának csontot adsz,inkább tejet itass vele azt jobban is szeretik,nálunk minden csontevés után jár a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!