Ehet a törpehörcsög tejfölt, sajtot?!
Figyelt kérdés
Vemhes a törpehöriim.Fehérjé pótlásnak ehet sajtot, tejfölt? Megkap mindent, zöldség, gyümölcs, magok, néha kis víz.!#Törpehörcsög-sajt-tejföl
2012. aug. 15. 12:54
1/12 anonim válasza:
Igen!
De csak keveset egy vizespalack kupakjába.
2/12 anonim válasza:
Amit ehet: heti 5-6 lisztkukac(főleg ez), kiegészítve joghurt, túró, tejföl, darált hússal, kis mennyiségben mindez. Ez elég fehérje számára.
3/12 anonim válasza:
Na itt van részletesen is.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.! de akkor nem lesz baja 1 kis sajtol, vagy tejföltől ugye? Ugy szeretem őket.Nem akarom h bajuk essen ! :)
2012. aug. 15. 13:09
5/12 anonim válasza:
Persze, hogy adhatsz. Sőtt, még ha nem vemhes is kell neki fehérje pótlás. És a legjobb a lisztkukac (állat kereskedésben tudsz venni, ott megkérdezheted, hogyan tárold őket)Pici sajtot, tejfölt, natúr túrót is kaphatnak.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. aug. 15. 19:08
7/12 A kérdező kommentje:
Képzeljétek! valamelyik éjszaka felkelltem, felkapcsoltam a villanyt.a kis hörim meg ledermedt..Olvastam hogy akár 3 percig is képesek így lenni.Hát az én kis drágám több mint félórán keresztül eljátszotta hogy meghalt.Le is mondtam már róla..annyira szomorú voltam.Aztán félóra elteltével arra lettem figyelmes hogy a forgács mozog..és a kis hörim rágcsál valamit :) Olyan boldog voltam hogy él és virul :)) Veletek történt már ilyen???! Egyébként azért is írtam hogy ha a kis kedvencetek ezt csinálja..és párban vannak tegyétek külön helyre a másiktól.és várjatok! Ha úgy járnátok mint én, akkor megéri várni..:)Hisz jól van a kis kedvencem :)
2012. aug. 15. 19:37
8/12 anonim válasza:
A hörcsög nem társas állat, mindenképpen külön kell őket tartani!
9/12 A kérdező kommentje:
Tudom.és tisztában vagyok vele.De nem erről szólt az előző kommentem.!
Amúgy is.jól megférnek egymás mellett.nem bántják egymást.A fiú segít a lánynak mindenben.Szóval szerintem ez hörcsög kérdés.mindenkié más milyen.Valakié eszik csokit, valakié meg se kóstolja..valakié felfalja a fiú vagy a lány a kicsiket, valakié nem és együtt nevelik fel.Szerintem mindenki tapasztalja ki hogy a saját hörcsöge milyen.Az enyém pl a sajtot megeszi, de már a tejfölhöz hozzá sem nyúl!
2012. aug. 16. 09:06
10/12 A kérdező kommentje:
Neharagudj tényleg! Én amúgy arra vtam kíváncsi hogy valakinél is volt már ilyen hogy több mint félóráig eljátszotta hogy meghalt?!!!!
2012. aug. 16. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!