Sdan kérdése:
A hörcsögöknek miért nem szabad sok salátát adni?
Figyelt kérdés
felpuffadnak tőle?2012. aug. 12. 21:17
1/10 anonim válasza:
A saláta csak akkor adható ha bió, tehát nem permetezett.
2/10 anonim válasza:
Nem szabad??
Nagyon sok hörcsögöm volt, mindig kaptak salátát.
3/10 anonim válasza:
"Minden zöld növényt szívesen fogadnak, de kerüljük a puffasztó hatású növényeket!(karalábé,káposzta stb.) Magas nehézfém tartalma miatt salátát SOHA se adjunk neki!"
5/10 anonim válasza:
"Kedvenc zöldségek a répa, uborka, SALÁTA, paradicsom, paprika, gyümölcsök közül pedig szinte mindegyik."
6/10 anonim válasza:
Én szoktam adni nekik, egy levelet ketten szoktak megenni, és nincs tőle semmi bajuk. Nyugodtan kaphatnak a tieid is, csak arra figyelj, hogy jól áztasd ki (én 1 napig szoktam), hogy nehogy elpusztuljon a permetszertől!
7/10 A kérdező kommentje:
anya a boltban szokta venni az ilyen jégsalátát meg ilyeneket...de mindig megmossa, és úgy esszük mi is és a hörcsög is
2012. aug. 13. 15:01
8/10 anonim válasza:
Lehet hogy azt hiszed mosástól lejön a vegyszer, de a salátánál nem igazán működik ez a dolog. A bolti salátákat üvegházban rengeteg vegyszerrel termesztik, ezért nem szabad adni. Ettől beteg lehet a hörcsög, neki már kis adag vegyszer is halálos lehet. Otthon termesztett salátát adhatsz neki, ami sose látott vegyszereket. Azt is meg kell mosni és megszárítani, hogy ne legyen vizes. Úgy lehet adni.
9/10 A kérdező kommentje:
rendben :) nagyon köszönöm
2012. aug. 13. 16:14
10/10 anonim válasza:
Minden nap kapnak bolti salátát az aranyhörcsögeim, megmosom jó alaposan és soha semmi probléma nem volt még. Több, mint 10 éve vannak hörcsögeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!