Ellopták Boxer kutyámat! Mit tudok tenni még azért, hogy vissza kerüljön hozzám? Chipelve van!
Interneten, fajta mentőknél, radioban, plakátoltam stb...
Valakinel valami tippje van???
Autókereskedésben volt átmenetileg a kutya, kivágták a kerítést és így vitték el. 1,4 éves volt a boxos baba.
Dokiknak lett már szólva.
Ha valóban ellopták, érdemes lenne rendszeresen böngészni az expresszet, iwiwet, vaterát, stb., hátha megvételre kínálják fel a kutyát.
Ha szuka, és nincs ivartalanítva, akkor a tüzelésekkel számolva lehet nézni a felkínált almokat is, nem-e tőle származnak!
www.netboard.hu-ra felkerült már a kutyusod?
Kan kutya. Netboard.hu ott minden nap frissítem,de még mindig semmi.
Köszönöm a válaszokat.
Szia!
Érdemes lenne böngészni a fedeztetésre ajánlott kutyik hirdetését, ott is főleg az olcsóbbakat, hobbyra ajánlottakat, tk. nélkülieket.
Autókereskedésből, ha ellopták, akár az ország túlfelére is eljuthatott a kutyus.
Elképzelhető, hogy nem is a kutyát lopták el, és "csak" elkóborolt a kivágott kerítésen?
Akkor lehet, hogy a környéken csatangol,haza szeretne jutni, és tényleg a postásokat kellene megkeresni, hogy figyeljenek, kérdezzenek.
Egy csomag kávé, egy üveg konyak csodát tud tenni.
Befoghatta valaki, ha a kutyus barátságos.
Iskolák környékére plakátolni megint csak hatásos, a gyerekek szeretik az állatokat, és viszont, tehát gyerek mellé is csapódhatott, aki hazavitte, most meg "dicsekszik" a suliban az új kutyájával.
Üdv.
Plakátolj, plakátolj, plakátolj... Rengeteget! Az én sztorim: Hozzánk keveredett egy keverék kiskutya (amúgy szerintem félig boxer), rettentő aranyos volt, nekünk már van egy kan kutyusunk, nem akartunk még egyet, de befogadtuk pár napra. Megkérdeztem a közvetlen szomszédokat, hogy nem tudják e kié a kutya, senki nem tudta, pedig falun lakom. Feltettem blogomra, illetve pár plakátot is kidobáltam forgalmasabb helyekre (pl buszmeg), msn-re kiírtam képpel együtt hogy van egy fölös kutyám, nem hiányzik e valakinek. Másfél héttel később, már az új gazdái jöttek volna érte, amikor egyszer csak csöngetett az igazi gazdája hogy mennyire aggódott érte, és örül hogy ilyen ember fogadta be ideiglenesen. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha nem is az aki ellopta, de lehet hogy a szomszédja becsületes ember, és ha hozzájut egy plakát vagy szórólap, akkor hívni fog!! Nem szabad feladni! Tudom nem sokat segítettem... sajnálom! :(
Az orvosnak nem volt valami jó ötlete? Ha készségesek voltak, előbb utóbb úgy is előkerül, hisz egyszer úgy is dokihoz kell vinni (legalább évente egyszer)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!