Lepik a legyek a kutyámat, mit tegyek?
Milyen szert használjak rá?
Mi a megoldás?
hazajött apa-
kubatol pix spray
vagy
federol
a praktik egy spot on csepp és nem vényköteles...
amire te gondolsz az a tactic az viszont nem jó legyek ellen!
ORVOSHOZ KELL VINNI!!!!!!!!!
A prac tic még (új) csak állat patikában, vagy dokinál kapható, 1800 ft, én ezt használom, a nyáron egy halott kullancs volt benne, pedig nagyon fertőzött helyeken jártunk, volt hogy bennem 3 is volt egyszerre, míg a kutyában egy sem. Szóval jó, élösködők ellen van, de tényleg irány a doki.
Az ára rohan fölfele, tavasszal még 1500ért vettem... Advantix Front-line 3000 körül van... (10-20 kgos kutyára).
Szia!
Az én kutyáimat is ellepik a legyek. Én Protect szúnyog és kullancs elleni sprayvel fújom őket, illetve Neostomosannal.
De van valami új nagyon hatékony spray, ami ráadásul elég olcsó is, holnapra megtudom a nevét , hogy hol lehet kapni(rendelni) és hogy kb. mennyibe kerül!
A sok okostojástól meg megkérdezném: minek már megint az ÁLLATORVOS???? Ezt tudjátok szajkózni, itt mindenki millás????
Figyu, igazad van én is csak az legagyobb baj esetén fordulok állat orvoshoz a kutyámmal, mert tudom, hogy a doki többnyire az állattartók tudatlanságából húz jóóó nagy hasznot.
De látatlanban mégis ez a legbiztosabb, persze mondhatnánk, hogy vidd el egy "hozzáértőhöz" a közelben, de nagyon kevés ilyen van.
Első kutyás vagyok, és az első időkben bármennyire is felkészült voltam gyakran szaladtam volna vele dokihoz, mert nem tudtam mit kéne csinálni, és a szakirodalom sem adott pontos magyarázatot.
Aztán megismertem, egy tapasztalt, kutyást, aki mindig ránézett, ha én valamin pánikoltam (pl fül problémák, gyakran szagból is meg lehet állapítani, de én nem tudom mi a "beteg" szag) és eligazított, hogy mit csináljak. Nem sokan vannak ilyen helyzetben, és így virtuális úton biztosabb a doki ajánlata, mintha csak leszólnánk, hogy maj' meggyógyul haggyad békibe... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!