Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4 hónapos kutyámat egyedül...

4 hónapos kutyámat egyedül kell hagynom napközben. Hogy etessem?

Figyelt kérdés

mielött elmegyek kap konzervet,meg mikor megjövök megint.napközben ott lesz neki a száraztáp,korlátlan mennyiségben mert önadagolós.vize lesz sok.kb 10 órát marad egyedül.jól elvan egyedül,szokott csak ennyit még nem volt.6 óra volt a legtöbb.sajna nincs aki eljönne hozzá nappal,új helyen lakok még senkit nem ismerek.magammal nem vihetem mert hivatalos helyre utazok.

ha így kap enni nem fog éhezni?

2009. szept. 8. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

11:57-es vagyok.

Egy fizikailag, lelkileg egészséges kutya mindig éhes! (Itt most a szenvedő, kínlódó, éhező, láncra vert kutyákról nem ejtünk szót, az más téma).

Ha kiraksz egy kutya elé 15kg tápot, képes az egészet megenni. Ha halálra eteted, akkor is ugyanúgy tud kunyizni a gyönyörű szemeivel abból, amit te eszel.

Egy dolog, amit ő kíván, és egy dolog, hogy mire van szüksége. Az én kutyám is őrül a krumpliért, a kenyérért, a csokiért, a pattogatott kukoricáért, a babfőzelékért, mindenért, ami zsíros, hizlaló, egészségtelen, és számára káros vagy halálos lehet. De NEM adok neki, mert nincsen rá szüksége.

Jó minőségű táppal, napi 3x-i etetés mellett se minőségi, se mennyiségi éhezése nincsen a kutyának. Az más kérdés, hogy ő még tudna-e enni. Egy kutyának akkor van mennyiségi éhezése, ha sovány, és akkor van minőségi éhezése, ha pl. hullik a szőre, nagyon sok étel mellett sem tud meghízni, földet eszik (tehát vmilyen vitamin, ásványi anyag, stb. hiánya van, ami bármilyen tünetként jelentkezik).

Nem véletlenül tanítjuk és motiváljuk a kutyákat jutalomfalattal, hiszen erre indulnak be a legkönnyebben.

Ne aggódj azon, hogy éhes lesz-e vagy nem, hiszen úgyis mindig éhes lesz :D. Te tudod, és látod rajta, hogy rendesen van etetve, ez bőven elég.

Arról nem is beszélve, hogy a nevelést, a jó kapcsolatot is elősegíti, hogy ha tudja, a gazdi ad enni minden nap x-szer, és csak az van, amit ő ad, punktum.

2009. szept. 8. 21:59
 12/16 A kérdező kommentje:
nem szokott maradékot hagyni.annyit nem kap.ő egy nagyon okos kutya.3 nap alatt lett szobatiszta.ül,fekszik,marad,érti hogy fúj,nem szabad,nézd csak...és nem rossz.mindig figyel mert beszélek hozzá mint egy gyerekhez.okos.pedig csak 4 hónapos.spicc.
2009. szept. 9. 10:00
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Én vagyok a kuvaszgazda, aki igenis hagy a kutyája előtt tápot. És a kutyám nem szenved, nincs láncra verve, hatalmas kertben él és imádjuk őt és ő is minket! ÉS NEM ESZI MEG A KAJÁT HA NEM ÉHES!!! KÉSŐBB MEGY VISSZA ÉS BEFEJEZI, AMIKOR MEGÉHEZETT MEGINT!
2009. szept. 9. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Aztán majd ha gyomorcsavarodást kap a kutyád, akkor nyugodtan menj a kuvaszgazdihoz, kérj tanácsot!
2009. szept. 9. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálatos, hogy valaki nem találja a megfelelő minőségű eledelt a kutyájának, mert erre utal az ha a kutya egész nap és mindent megeszik. Mivel a kutyám megszokta, hogy nem veszem el tőle a tápot, így csak akkor eszik, ha éhes. Ugyanis én naponta egyszer rendes húst adok neki, megfőzve, répával, stb. Így a táphoz csak este vagy éjszaka nyúl. Én nem vagyok annak a híve, hogy csak táppal etessük a kutyát!

Kuvaszgazdi

2009. szept. 9. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én kutyám se csak tápot kap. Reggel kis táp+konzerv, este kis táp+farhát, nyak, esetleg konzerv. És egyből megeszi. Ha nem enné meg, akkor elvennénk előle (ne menjenek rá a legyek, ne száradjon meg, ne úgy egye, hogy lehetősége legyen utána szaladozni stb.). Jó kondiban van, 50 kg, ami a fajtáját tekintve tökéletes.
2009. szept. 9. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!