Óbudán vagy környékén jó állatorvos?
Költözés miatt keresünk megbízható, jól felszerelt rendelővel rendelkező állatorvost/klinikát a III. kerület déli részén (Amfiteátrum) vagy ahhoz közel két kutyánk részére.
Googleözni tudok, inkább a személyes vagy ismerősi tapasztalatok érdekelnének.
Még egy pont a Család utcának és Dr. Varga Józsefnek. A várakozási idő tényleg nem piskóta, de a doki hihetetlenül korrekt, jó ember és nem utolsó sorban nagyon jó orvos (mondom ezt a saját és még tíz-tizenöt ismerős gazdi tapasztalatai alapján) - nem hiszem, hogy ennyien ülnének ott birkatürelemmel akár órákat is, ha nem lenne jó. Arról nem is beszélve, hogy ha épp hajnal kettőkor van gond, akkor ő hajnal kettőkor megy be a rendelőbe és fogad, vagy akár áll neki bármilyen műtétnek.
A másik jó lehetőség a Wladár rendelő az Eurocentertől nem messze.
Ahová viszont NE menjetek, az a Szőlő utcai rendelő (a Kiscelli utca buszmegállónál), ha nem jutunk el időben Wladárékhoz, kinyírták volna a macskánkat (pedig csak egy "sima" ivartalanítás volt, arra, hogy tizenöt perccel a rendelő elhagyása után hatalmas foltban átvérzett a kötés, a hentes kollega azt reagálta, hogy "megesik"...)
Az a jó h erről veszekedtek itt amikor a Család utca egy olyannak aki az Amfinál lakik, pont kiesik... és azért itt a környéken is vannak jó orvosok.
(egyébként ha már utazni kell, mert ne adj isten olyan nagy a baj, akkor Szentendrén a Mestervet - dr. Mester Györggyel - a legjobb!)
utolsónak:
hol láttál te itt veszekedést???
én úgy látom, hogy mindenki elmeséli a sztoriját és ajánl vagy nem ajánl egy dokit illetve rendelőt. ez nem veszekedés, hol élsz te? :)
OFF
Hát nem tudom, kedves tizenhatos, én majd 20 évig éltem a Pók utcai lakótelepen, és soha, senki nem mondta, hogy az Római lakótelep lenne. Maximum Római úti. De az meg nem ez, hanem ami a parton van. Mindegyis:)
ON
Egyébként igazából teljesen mindegy, hogy melyik állatorvoshoz mész a közelben (van belőle pár;)), az rögtön látszik, melyik a hentes, és melyik nem.
Szia!
Óbudai ebrendelet szerint csak 1 kutya tartható, ha kertesház akkor 2. Mi is épp állatorvost keresünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!