Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Óbudán vagy környékén jó...

Óbudán vagy környékén jó állatorvos?

Figyelt kérdés

Költözés miatt keresünk megbízható, jól felszerelt rendelővel rendelkező állatorvost/klinikát a III. kerület déli részén (Amfiteátrum) vagy ahhoz közel két kutyánk részére.

Googleözni tudok, inkább a személyes vagy ismerősi tapasztalatok érdekelnének.

2013. febr. 18. 11:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Aquincumon laktam, ahova semmiképp ne menj, ha még ott van, az a Csongor, a park utáni részen.

Egy ideig a frakkosokhoz jártam, de amikor elütötték a kutyámat, nem volt elég jó felszereltségük az ellátáshoz, ha ismerős nem tud átvinni csillaghegyre a Család utcába, ahova eleinte jártam a kutyám elpusztul. 34essel és hévvel is oda tudsz menni, kicsit magasabb az ár náluk ,baromi sokat kell várni, mert mindig sokan vannak, de az oltásokat, sürgős eseteket előrébb veszik, éjjel-nappal hívhatók. Én csak dicsérni tudom őket. Ja, és részletfizetést is tudsz kérni..

2013. febr. 18. 11:57
 2/20 anonim ***** válasza:
Én szintén itt lakom.. Mi a Selmeci utcába járunk a Szabó Judithoz meg Gáborhoz. Súlyos gond még nem volt, de ők ivartalanították a kutyánkat, szemölcsöt szedtek le neki az ajkáról, meg rendszeresen ők oltanak. Szerintem közepes árfekvés, és nem kell várni - nem érzem azt h nagyüzem, mint pl a Juhászéknál.
2013. febr. 18. 12:03
 3/20 anonim ***** válasza:
Ők azok: [link]
2013. febr. 18. 12:04
 4/20 anonim ***** válasza:

ja igen, link a Család utcásokhoz:

[link]

[link] ez meg a frakkosoké. Elvileg azóta már beszereztek pár cuccot, de kérdezd ki a helyi kutyásokat, ott elég sokan vannak:)))))

2013. febr. 18. 12:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Család utca csak felkapott, de nem a legjobb, viszont jó drága. Két utcával lejjebb, a Királyok útja felé az Iszap utcában Benedek doktorékhoz járunk régóta. Ezt nevezik állatszerető rendelőnek, házhoz is kijönnek.
2013. febr. 18. 13:57
 6/20 anonim ***** válasza:

[link]

Királyok útja--Mátyás király út sarok, Mátyás király útról az első utca jobbra. 34-es busztól sincs messze, a Teniszakadémiánál kell leszállni.

2013. febr. 18. 14:00
 7/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem csak felkapott, 9 év alatt rengetegszer voltam ott és mindig szakszerűen látták el a kutyá/i/mat. Eddig soha semmilyen panaszom nem volt rájuk.

Szerintem minden dokiról lehet jót-rosszat hallani egyaránt, a kérdező majd eldönti, hogy hova megy:) Volt ismerősöm, aki az iszap utcáról nem volt túl jó véleményen.

2013. febr. 18. 14:32
 8/20 anonim ***** válasza:

Család utca is egy nagyüzem, ráadásul órákat kell várni, eszükben sincs előre venni és az az érzése az embernek, hogy egy felbolydult méhkas állandóan az egész, és mindig fejetlenség van...mi azóta nem járunk oda, mióta a hasüregi műtét után (aminek az áráról inkább ne beszéljünk) olyan büdösen kaptam vissza az akkor 8 hónapos kutyámat, hogy 10 méteres körzetben nem tudott ember megmaradni szegény mellett :S ne mondja senki, hogy egy elvileg steril műtőből ilyen "illatosan" kell a gazdinak kiadni a kutyát vagy bármilyen más állatot. A "hab a tortán" az volt, hogy a sebe is felülfertőződött (nem az én hibámból) és volt arca a dokinak még leakasztani rólam egy kisebb vagyont a sebtisztításért, antibioért...stb:( szóval én nem ajánlom őket senkinek!

Mi azóta a Bogáncsba járunk, szintén Csillaghegyre, Dr. Istók Koppányhoz. Össze sem lehet hasonlítani a Család utcai "szuper" hellyel...max. fél óra a várakozási idő, és valóban pénztárca barátak az árak. Nem utolsósorban Koppány remek szakember.

2013. febr. 18. 15:07
 9/20 anonim ***** válasza:

a Bogáncs honlapja:

[link]

2013. febr. 18. 15:08
 10/20 anonim ***** válasza:
Iszap utcába járnak a csillaghegyi kisemberek, akiknek nincsen rengeteg pénzük és nem tudnak fél napokat várakozni. A mostani másfél éves kutyám a harmadik, amelyikkel az Iszap utcába járok (előző kettő 10 illetve 12 évig élt). Benedek doktorék igazi állatszerető emberek, nálunk még nem hallottam fertőzésekről. De azt szinte mindennap látom, hogy például Békásmegyerről jönnek macskával, aztán hetente háromszor jönnek, a végén az üres hordozóval, mert a cica elpusztult. A nagyüzemek nem a legjobbak, én még emlékszem arra, amikor kizárólag az Állatorvosira (Pestre) lehetett vinni a kutyákat, macskákat, ott volt ügyelet, ott is lehetett ülni félnapokat, ott is nagyüzem volt, álmomban ne jöjjön elő.
2013. febr. 18. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!