Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a kutyámról?

Mi a véleményetek a kutyámról?

Figyelt kérdés

10 hónapos és hím. Konkrétan olyan dolgokra gondolok, hogy nem-e túl sovány, a fejének jóe a formája,füle szépe foge még nőni és hasonló dolgok, inkább olyanok véleményére vagyok kiváncsi akinek ilyen kutyája van , vagy ért a kutyákhoz, de más is írhat persze :) . Íme néhány kép róla:

[link]

[link]

[link]

2009. szept. 7. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nagyon szép kutya a fajtájában. A súlyával biztos nincs gond és már olyan sokat nem fog nőni, inkább erősödni. Leglábbis én ezt tapasztaltam, bár nem ilyen kutyáim vannak. Ebben a fajtában laikusként ennyit tudok róla mondani :)
2009. szept. 7. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Én nem értek ehhez a fajtához.De azt azért megírom,hogy szerintem nagyon gyönyörű,aranyos kutyus.Egyébként hogy hívják? :)
2009. szept. 7. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Áhh ezek a harci kutyák.....
2009. szept. 7. 20:30
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon gyönyörű kutyus. Nekem is bullterrierem van. A feje még fog nőni, mert a kanoknak sokkal robosztusosabb, szélesebb a fejecskéjünk, mint a szukáké. [link] Ezen az oldalon vannak a STANDARD-ek . Szép kutyus.

Réka

2009. szept. 7. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
46%

Vííííííííííííííííí..kell ilyen kutya... IMÁDOOOOOOOOOOOOM

olyan édes a feje:D kis nyomott...váááá:D

2009. szept. 7. 21:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :) ja és Manson a neve
2009. szept. 7. 21:13
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Jajj, de édi! Nekem nem ilyen van, de egyik ismerősömnek igen. Az övé 8 hónapos, nagy játékmester, igazi bohóc.

Nagyon szép a kutyusod :)

2009. szept. 7. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Én is ilyet szeretnék!Szép kutyus
2009. szept. 9. 17:25
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
szerintem is nagyon aranyos.
2009. szept. 9. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
ki nem allhatom a bullterriereket, olyan a fejuk mint a disznonak. De ez a szine miatt gondolom, nem is olyan szornyu.
2009. szept. 9. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!