Ez normális egy ilyen kutyánál?
Amerikai pit bullterrier szuka, 5,5 hónapos 48cm a marmagassága, 41 cm a feje körmérete.
Mekkora lesz?
Ez milyen típusnak számít? XXL, vagy UKC-s?
Elolvastam szinte mindent.. Kérdező, egy fura ember lehetsz.. Tényleg nem attól lesz egy pit XXL vagy ADBA-s(okkal nem írtam UKC-t), ahogy kinéz. Amúgy Xxl vagy game Pit..
Lehet, hogy sokat olvastál a dologról, de épp síkhülye-hozzá nem értő ember is írhatta a cikket ami a szemed elé került, mint ahogy létezik sz@r dukumentumfilm róluk.
A kutya akkor tekinthető fajtatisztának, ha van törzskönyve és azon legalább 4generáció szerepel, amennyiben ez nincs csak fajta jellegű keverék.. Viszont, ha ennyire azt vallod, hogy a tied márpedig fajtatiszta, akkor keresd fel az ADBA M.O.-n, ha 4generációt fel tudsz mutatni, akkor ők majd eldöntik, hogy fajtatiszta-e, az eljárás 95USD, a törzskönyv pedig hivatalos..
Egyébként érdekes, hogy minten más kutyát utálsz.. Ne érts félre, Nekem is van egy fajta jellegű keverék pit-em és én is csak ezt a fajtát szeretem, de ettől nem utálom a többit..
Nem tudom megnézni a képet:(
Nem tudnál valamilyen képfeltötlővel képet feltenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!