Beagle vagy Shiba inu?
Figyelt kérdés
Mik az előnyök,és mik a hátrányok a fajtáknál? Nem tudok dönteni a kettő között,kettőt meg nem szeretnék tartani! Kérlek segítsetek.2013. febr. 16. 21:33
1/10 anonim válasza:
Beagle,nekem is az van, de okosat kell kifogni és lányt.A Beagle kutyáknál a lány az okossabb.Ügyes , izmos fajta
2/10 anonim válasza:
Hasonló kutyák, de én az Inut választanám, a Beagle eléggé kajla, ráadásul az Inu sokkal szebb szerintem.
3/10 anonim válasza:
Mi az hogy a lány az okosabb?
Ilyet még nem hallottam :D
4/10 A kérdező kommentje:
Huhh! Na még a végén mindkettőből lesz! :)
2013. febr. 16. 22:14
5/10 anonim válasza:
hát ne haragudj de aki feltesz egy ilyen kérdést annak pont nem ez a két kutyafajta való - a shiba még inkább nem... olyan nevelést igényel, amit egy ilyen kérdést feltevő nem tud biztosítani...és ez nem bántás hanem a kutya érdekében mondom. De persze te tudod... a másik h a két kutya nem ugyanaz az árkategória. Shibát 1000 euró alatt nemigen kapsz. Beagle-ből meg 150ért már elég jót kapsz ;o)
6/10 A kérdező kommentje:
Mért ne lenne nekem való? a Heros menhelyen dolgoztam 6 évig,egy kis kapcsolat van köztem és a kutyák között :),1 hónapja halt meg drága kis huskym :( gondoltam hasonlóbb fajtát választok mint pl.: az inu. vagy egy mozgékonyabb kopót mint a beagle. na mindegy. köszi azért :o)
2013. febr. 17. 09:10
7/10 anonim válasza:
Beagle :) nekem is az van.Vidám,jokedvü,izmos,sok mindenre tanÍthato,gyerekekkel barátságos.De ha nincs nap 1-1,5 órád rá felesleges,mert nem lesz kifárasztva,felássa a kertet rágni fog tönkre tesz mindent.AZ NEKED ÉS NEKI SE LESZ JO :) !
8/10 anonim válasza:
Akkor miért nem tudod eldönteni egyedül ha ennyire értesz a kutyákhoz?? Vagy miért nem hozol akkor inkább fajtamentéstől egy szánhúzót? Egyébiránt a shiba (mert inkább így rövidítik, az inu csak annyit tesz kutya, az akita inunál is használják és más japán fajtáknál is) nem olyan mint a husky... de egy szónak is száz a vége: a shibákkal nehéz, kérdezz meg tenyésztőket, shiba tartókat.
9/10 anonim válasza:
Hát a két fajta ég és föld. Mondjuk első azért jó nagy butaságot írsz, hogy a szukák okosabb mert ennek semmi igazság tartalma nincs, semmi köze e nemnek a képezhetőséghez és az észhez.
Én beaglet tartanék illetve tartok is nem is egyet, de neked kell tudni milyen kutyára vágysz mert Shiba nagyon más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!