Szerintetek megtartsam őket vagy nem?
Hát, elég érdekes ügyvéd lehetsz, ha még helyesen sem tudsz írni...
A kutyákat szerintem ne tartsd meg, már így is jó sok kutyád van, ők mindannyian külön-külön sok törődést igényelnek.
Hát, ez az ügyvédes duma... 1. Egy ügyvéd nem írkál ilyen hülye kérdéseket 2. Egy ügyvéd nem kérkedik azzal, hogy mennyit keres 3. Egy ügyvéd szerintem felelősségteljesebb annál, hogy szaporítson.
Kamukérdés (de nagyon)
A kölyköknek keress egy felelősségteljes, jó gazdit. Nevüket, címüket, telefonszámukat ír le (örökbefogadási szerződés), kösd ki, hogy bármikor látogathatod őket, és ha van szuka az alomban, ivartalanítási kötelezettséggel add oda (még az első tüzelés előtt!).
Nem értem, hogy ha a többi állatod ivartalanítva van, akkor miért elletted le ezt a szukát...
A 6 kutya se kevés, hát még nyolc, szerintem ennyi kutyával nem lehet eleget foglalkozni mindegyikkel személyesen, egyenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!