A munkahelyemen levő kutyákat el szeretném vinni, az mibe fájna?
A munkahelyemen van három kutya. Megsajnáltam őket, de viszont nevük sincs, nemhogy oltásuk. BKV-val közlekedek és nem hinném, hogy valakit meg tudnék rá kérni, hogy autóval hozza el nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
ott kezdődik, hogy megnézed az önkormányzati rendeletet, hogy mennyi kutyát tarthatsz.
nálunk max 2-t lehet.
kéne tudni, milyen fajta
mert szerintem más 3 tacsi, mint 3 kaukázusi
nagy kockázat utazni velük, ha még nem próbáltad.
legfeljebb egyenként!!! de úgy is.
fel tudod őket emelni?
én kaptam úgy kölyökkutyát, hogy csomagtartóban hozták a testvéreivel 300 km-en át. Azt a kutyát soha többet nem tudtam autóba ültetni. Kitörte volna az ablakot, és összekapart minket.
sokszori szoktatás után is!
Róluk lenne szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3408721-milye..
A válaszom másik fele, meg lemaradt...
Idáig, csak egy kutyánk volt, de meg kelletett válni tőle...
A munkahelyen, nem vennék észre, ha elvinném őket.
rendes tőled hogy befogadod őket. hidd el hálásak lesznek, nagyon jó ilyeneket olvasni :) szép tőled!!!! sok sikert neked, majd írj mi lett velük, hogy sikerült hazavinned. szerintem kérj meg valakit és kocsival vigyétek őket haza, ne a Metrón stb... Csak van egy hozzátartozód aki segítsen elvinni őket.. :)
SOK SIKERT!!
Hány éves vagy?
ha 20, max 1 kutyát vigyél haza - de jobb lenne enkik együtt maradni.
Ha 28 éves vagy, 2 kutyát, ha 33, akkor 3-at.
félek, hogy egy lelkes fiatal vagy. Tudod, ha baj van, az állatorvosi költségeknek nincs felső határa, azt ki sem lehet számolni. Arra is felkészülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!