A Brunos kutyaeledel jó minőségű?
6os!
Attól mert a kutyád szereti a Darlingot, még nem lesz jó minőségű... Az enyém is szerette a Tescosat, mégis egy sz*r cukrozott valami... (sajnos régen azzal etettem, mert akkor még nem voltam tisztában, hogy mi a jó és mi nem)
Ami a legolcsóbb szerintem és valamennyivel jobb minőség az az Acc. Abból 20 kg olyan 6-8 ezer körül van... Szerintem ez a legalja...
Nem lehet tudni melyik márka a legjobb. Vannak prémium és szuperprémium minőségű tápok... Persze ezek közül sem mind jó...
Kutyája is válogatja kinek mi jön be... Általában azok a jó minőségű tápok, amelyek nincsenek tele cukorral, színezékkel, aromákkal (természetes aromákkal sem!). Több húst tartalmaz, mint gabonát, ha húslisztet tartalmaz, az még jobb (azért jobb, mert abból a húsból, amiből kinyerték a vizet, az a húsliszt, így hasznosabb takarmány a kutyának). Javaslom, hogy nézelődj az összetevők között és az alapján válassz! Ja, az sem jó táp, amelyik tele van állati melléktermékekkel, de még mindig jobb, mint a cukrozott termékek.
2000 ft-ért nem fogsz jó minőségű tápot találni...
Az enyém meg fosott a Dralingtól.
Mi is britet veszünk, két beagle és egy keverék eszi, még így is jobban kijövünk havontaa a 15 kilós táppal, mintha főznék nekik. A 15kiló 6800, most télen kicsit többet kapnak, így kétésfél, három hét alatt elfogy, tehát mondjuk, hogy havonta kellett venni 2 zsákkal, az 13600, viszont kiszámoltam, hogyha riszt+nyesedék+zöldséget kapnak, akkor olyan 19000 körül jöttünk ki.
A Brit a minőségéhez képest elég olcsó, elég kevés hozzászólást láttam, akinek ne vált volna be, szerintem neked is jobban megérné. Nálunk 550 kilója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!