Bolognese bichon vagy havanese?
Figyelt kérdés
Kutyám lesz juniúsban és nem tudom melyiket válasszam. Emeletes házban lakok. Ha dolgozom és nem vagyok otthon mennyire bírja az egyedüllétet. Azt tudom a szőrük az kényes és vinni kell kutyakozmetikába. Mennyire szófogadó kutya, könnyen be lehet tanítani.2013. febr. 15. 18:53
1/3 anonim válasza:
Szia én a helyedben a havaneset választanám mert több színű, és kicsit nagyobb mint a bolognese. Nem nagyon bírja az egyedüllétet tapasztalataim szerint. Könnyen tanítható, okos és kedves, szeretetteljes kutya, csak ajánlani tudom. :))))
2/3 juca0105 válasza:
Nekünk bolognese-ünk van, nagyon szeretjük.
A havanese és a bolognese között nincs sok különbség. Pl. szín, (bolognese fehér,havanesek több színűek is lehetnek) a havanesek kicsit masszívabbak és nagyobbak.
Szófogadó, néha rakoncátlan (7 hónapos) a mi kutyink, hallgat az ülre és a gyere idére! :) Szőrápolás: Egy-két naponta át kell fésülni, de van, hogy egy héten egyszer fésüljük csak át, kozmetikában, eddig 3szor voltunk: 2szer egészségügyi nyiráson, 1szer szörvágáson. Mi a 2. emeleten lakunk, kézbe visszuk le a lépcsőn. Imád sétálni. Egyedüllétet egész jól birja, 4-6 órát szokott egyedül lenni, valószinűleg olyankor alszik. :)
Megvan honnan hozzátok? Majd írd le melyik mellett döntöttél! Ha bármi kérdésed van, írjál. :)
3/3 anonim válasza:
Nekünk is Havanese kutyusunk van: tündéri és okos kiskutya, nincs vele probléma :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!