Mit tegyek ha a kutyám folyamatosan szökik? (magyar vizsla) Pedig nagy udvarunk van és mégis.
Nem értitek meg hogy én a házban nem tartom és nem is fogom mert egy kutyának kint a helye.
De ha tehetem mindig vele vagyok, játszok, sétálok labdázok vele.
De ertjuk. Te feltettel egy kerdest, kaptal ra valaszt. A valasz a hibas kutyatartas. Hiaba bizonygatod, hogy te mit gondolsz, ha a kutyad egy pottyet tobbre vagyik siralmas eletenel:) Nem veletlenul szokdosik el. (Magyar vizsla napi 3-4 alkalmas hosszabb treninget igenyel es nem udvarra valo kutya. ez teny, PONT! Nem vita targya)
Tehat a megoldas, nem az, hogy bizonygatod, hogy marpedig te jol tartod, mert NEM! Hanem
a., keresel a kutyadnak olyan gazdat aki tud vele annyit foglalkozni, hogy jo legyen. T emeg ha kutyat akarsz, keresel egy olyan kutyat akinek megfelel a te altalad biztosithato torodes/ellatas
b., nem valtoztatsz es nem valtozik semmi. Termeszetesen a kutyad tovabbra is el fog szokdosni.. Remelhetoleg nem uti el egy auto es nem mergezi meg vmelyik joakaro szomszed.
Jau a hozzaallas. MI a turunak kerdezel, hogy ha nem tudod elfogadni valaszkent, hogy te vagy a hibas? Ertelmes ember ebbol tanulna, te meg megsertodsz. Tul sikeres nem lehetsz ilyen hozzaallassal.
Na ezert mondom en, hogy nemetes kutyatartas kellene Mo.-on is. Akkor nem itt jarna a szad, hanem a yardon, hogy miert szokott el a kutyad megint.. Meg csengetned az 1000Eurokat.
Azert remelem a kutyad tuleli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!