Zöldkagyló kivonatot hol tudok neten rendelni megfizethető áron?
Simán van más jó minőségű termék, nem csak a gf 600 és a luspoan az isten.
Tökéletes a Glyco-flex is, de van embereknek szánt közül is olyan, ami zselatinon kívül semmi pluszt nem tartalmaz.
Little Red a glyco flex és a gf600 nem ugyan az ? =/
Am petissimon a gf600 300db-os 15.000 ft( [link] ) Nekem az két nagykutyához elég. 2,5 hónapra. 50kilóig 2 tabbletát kell adni nekik naponta
Azaz ha 50kiló alatti a kutyád akkor 5hónapig elég kb.
Ha meg 30kiló alatt van akkor meg 10hónapig elég.
50kiló fölött már csak 3hónap mondjuk..
Zöldkagyló kivontaok között egyébként a különbség a zöldkagyló tartalomba van. a gfbe 600mg van. A legtöbbe meg 500 vagy 400. Ez azt jelenti hogy ugyan azért a hatásért többet is kell adni belőlük.
a Glyco-Flex = GF (GF 600) 600 mert 600 mg zöldkagyló kivonat van benne ;)
én az allati.com-ról rendeltem 1 hete, 13.500 Ft a 300 darabos, ha személyesen bemész érte. ha házhoz szállítva kell, akkor valóban a petissimon a legolcsóbb.
Én már egy jó ideje nem bírom kifizetni a Luposant, így ezt adom:
400mg/kapszula, és mondjuk egy nagyságrenddel olcsóbb. PErsze úgy oldom meg, hogy a kaposzulát kinyitom és a tartalámt kajára szórom, így nem kapja meg a zselatint sem feleslegesen.
Pont nemrég lőttünk röntgent a térdéről, mert patella ficamos - a doki el volt képedve, hogy hogy lehet, hogy nincs minimális arthrosis sem.
Mondtam, hogy humán készítményt adok, ő is azt mondta, hogy tökéletes az is.
mekkora kutyának és milyen adagokban adod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!