Ivartalanitas segithet?
Ja, értem. Tudod, Afrikában elélnek gyerekek földön alva, minden szórakozási lehetőség nélkül kétnaponta egy kajálással. Na takarodjál csak kifele az udvarra, hiszen úgy is meg lehet élni, ne okoskodjál, hogy te bármi mást akarsz csinálni.
Normálisabb hangnemben: Az, hogy másik kétezer, vagy akár kétmillió ember sz@rul csinál valamit, nem jogosít fel téged arra, hogy te is elb@szd a kutyád életét - viszont csodás esélyt ad rá, hogy a másik X embernek is megmutasd, hogyan is kell kutyát tartani.
Tények: A kutyád még kölyök, így ha szökik, az a foglalkozás hiánya miatt van. Napi 2-3 órában mozgatni, 1-2 órában tanítani kell, és megszűnik a szökdösés. A megoldást elmondtuk, ha nem tetszik, akkor sem fogunk mást mondani - magadnak meg azt hazudsz, amit akarsz, csak ne felejts el esténként a szökős (és később agresszív, rágcsáló, ásó) kutyád szemébe nézni és végiggondolni, hogy egy kis odafigyeléssel milyen boldog életet biztosíthattál VOLNA neki.
A végére álljon itt egy idézet. Amíg ezt fel nem fogja, senkinek nem kéne állatot kapnia (neked sem kellett volna):
"- Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.
- Az idő, amit a rózsámra vesztegettem... - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
- Az emberek elfelejtették ezt az igazságot - mondta a róka. - Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél. Felelős vagy a rózsádért...
- Felelős vagyok a rózsámért - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse."
Ismételgesd te is, hogy jól az emlékezetedbe vésd: FELELŐS VAGY A KUTYÁDÉRT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!