CAL-D-PHOS tablettát mikortól ajánlott adni vemhes kutyának és meddig? Szülés után is kell?
Figyelt kérdés
Olvastam egy oldalon hogy a CAL-D-PHOS tablettát ajánlott adni a kutyának vemhesség ideje alatt. (westie kutyáról van szó) Mikortól és meddig adjam neki? CSak a szülésig, vagy szülés után is, és hány napig? Napi hány tablettát? Köszi előre is a segítséget.2009. szept. 7. 09:51
1/5 anonim válasza:
ellés után kell csak igazán!
De minden részletet az orvosoddal beszélj meg inkább, Ő látja a kutyát!
2/5 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta hogy ha akarok, adok, ha akarok, nem.
Azért írtam ide, mert itt biztos vannak olyan emberek akik már túl vannak egy-két westie-s vemhességen, és az ők tapasztalatai érdekelnének.
Sokat olvastam ezekről a vitaminokról, sok helyen írják hogy tilos, sok helyen pedig hogy nagyon is szükséges. Akkor most mivan???
2009. szept. 7. 19:50
3/5 anonim válasza:
Igazából a szukának addig van szüksége magasabb Ca (és egyéb vitamin, több fehérje és zsír és szénhidrát) bevitelre még kihordja a kicsiket hisz az ő szervezetében lévő tápanyagokat kapják a köldökvénán át a kölykök. Na meg a szoptatás azon időszakában még a kicsik nem kapnak külön kaját, onnantól már csak immunvédő és táplálékkiegészítő szerepe van az anyatejnek. Ebből kiindulva míg odafigyelsz a helyes adagolásra bármilyen vitamint adhatsz a szukának.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2009. szept. 27. 18:33
5/5 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta,h fedezés után egyből adjam..aztán fialás előtt 1 héttel már ne aztán mikor lefialt egyből adjam a szoptatási rángógörcs elkerülése érdekében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!