Mennyit és milyen módon lehet egy 4 kilós kutyának kálcium tablettát beadni, ha allergia a gyanú?
kinyitod a száját, beteszed a tabit egészen a nyelve tövére.
Becsukod a száját, és felülről lefelé megsimítod a nyakát.
Ha megnyalja a száját lement:)
Vagy tedd bele kenőmájasba.
vagy csinálj úgy mintha ez valami jutalom lenne, ha szerencséd van megeszi:)
A háromból 1 biztos siker:)
köszike, hogy "az orvos megmondja" választ! Képzeld már hívtam az orvost(kettőször is), de ő sem tudott többet mondani, mint te.
Csak annyit, hogy a vizsgálat 4000-től indul és annyi minden lehet.
A többieknek köszönöm!
Már feloldottam neki 1/8-ad kalcium-sandozt. 4 kilós, szerintem kezdésnek elég. Most várok.
A bolhásság nem hiszem-nem hiszem dolog.
Ha vállaltál egy kutyát, sajnos bele kell kalkulálni ,hogy időnként orvoshoz kell vinni. Nem olyanhoz, aki telefonon keresztül diagnosztizál.
Vegyél a patikába kettő ampulla neostomosant. Oldd fel őket kettő liter vízben.Ebben az oldatban alaposan áztasd meg a kutyát. Száradjon meg, nem kell leöblíteni. Ezzel egy lehetőséget talán megoldottál..ha bolhás. Ha nem múlik a vakaródzás, lehet allergia, nem rendesen kifésült aljszőrzet és még sok más.
Allergia volt ételre és a kalcium sandoz nem ért túl sokat, vagyis egy kicsit enyhítette neki a vakarózást.
A bolhát csak észreveszem, nem kell ahhoz doki :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!