Na milyen fajta kutya?
Figyelt kérdés
Én tudom, az én kutyám, csak kíváncsi vagyok.
(a képen alig 5 hónapos.
Ja, és a második képen már kb. 5 hónapos. (nincs ám egyész nap a kennelben :) )
2013. febr. 12. 18:20
1/41 anonim válasza:
a helyedbe nem mutogatnám ezt a képet...Augusztus 1-től tilos az állatokon küllemjavító beavatkozást (pl. fülvágás) végezni, de a farokvágás 7 napos korig megengedett maradt. Jogszabály határozza meg most már azt is, hogy az eb, macska és görény kölyköket nyolchetes korukig anyjukkal kell tartani.
3/41 A kérdező kommentje:
Sérülés miatt kellett! Én hosszabbra vágattam volna, de az állatorvos nem vállalta, de egy másik kutya beharapta a fülét (ami egyébként már kezdett megtetszeni lógóan (félrózsában is) és ha már műtét, legalább valami formája is legyen...de sajnos ez volt a max hosszúság amit meglehetett sinálni így beharapott füllel :(
2013. febr. 12. 18:37
4/41 anonim válasza:
Szerintem corso... de nem vagyok benne biztos...
5/41 anonim válasza:
Csodálatosan van levágva a füle,gratulálok! :S
Ő egy Pitbull.
6/41 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem corso, bár a képen nem látszanak a méret arányok (egy corso sokkal nagyobb)
2013. febr. 12. 18:45
7/41 anonim válasza:
Cane corso vagy kanári szigetei kölyökre tippelek.
8/41 anonim válasza:
szerintem te ezt a kutyát pit-ként vetted, amit gondolok egyrészt a fül vágásának formájáról (staffiknak hosszabra hagyják a kocka fejforma miatt). másrészt pedig a kerek fejformájáról.
viszont mivel a képekről túl sokat nem látni sem oldalról az egész test arányát, sem pedig a pitre jellemző farokformát így lehetetlenség megmondani hogy valóban fajta tiszta e vagy esetleg egy jól irányzott keveréssel pitbull + staffordshire bullterrier kutyád van. mindenesetre szép kutyus az tény.
10/41 A kérdező kommentje:
(azt elfelejettem mondani, ez most ici picit régebbi kép
2013. febr. 12. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!