Brit prémium kutyatápot csak rendelni lehet?
Fressnapfban nincs és más állateledel boltokban sincs.
De tudok olyan helyet,(igaz hogy itt is meg kell rendelni) de személyesen elmehettek érte. Ha érdekel, írom a címet.
Egyébként miért nem jó rendelni? Én mindig rendelem, és semmi probléma nincs :)
Na a másik kérdésem az lenne, hogy ti honnan rendelitek? Találtam több oldalt, érdekelne, hogy melyik az, mely megbízható.
Nem a rendeléssel van gond, hanem, hogy személyesen mennénk érte itt Budapesten. Ha lehet, nem akarok postaköltséget is fizetni, ha egyszer érte is lehet menni. :)
3. vagyok
én is a Petissimo-tól rendelem. 2 db 15 kg-os zsákkal szoktam venni és ingyen házhoz hozzák ;)
a másik az allati.com, az ő üzletük a IX.kerben van, most épp akciósak a Brit Premium tápok, személyes átvétel is van.
Cipeltem én a kis termetemmel nagyobb zsákokat is már. :) Párom meg csak el tudja hozni, ha én is. Ráadásul kb. másfél-két óra és meg is járja ha ő hozza el. Most az első oldalt néztem, meglesem a másikat is.
Köszi a segítséget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!