Mit csináljak? A kutyám lassan egy éves és mindent meg rág cipőt, a ház falát, a bokrokat, kabátot mit csináljak vele?
Ha igaz, hogy több kutyát neveltél már, akkor nem értem, hogy nem vetted észre, hogy a kutyák különbözőek. Vannak nyugodtak és vannak pörgősek. Vannak egyszerű, békésebb kutyák és vannak dominánsabbak, keményebbek. Hány olyan gazdát hallottam már panaszkodni, hogy az előző kutyáikkal bírtak, a mostanival nem, mert egy csöppet keményebb kutyát választottak, akihez sokkal több szigor kell, akit sokkal keményebb kézzel kell fogni. És ez már ismeretlen az embereknek.
Ha nem bírsz a kutyáddal és változtatni szeretnél ezen, akkor keress fel egy kutyasulit. Hiába olvastál el tonnaszám könyveket, úgy tűnik, nem segítenek neked vagy nem értetted meg a tartalmukat.
még egy tanács :) ha,már olvasol kutyás könyveket ! érted is ,amit olvasol?? vagy csak nézel ki bárgyún a fejedből??:)
és DE ! a neveléssel van gondod,kisk@....ög. bár kedves voltam,és visszafogott ( már szokásommal ellentétben ,de kár volt) aki kr@tén ,az is marad:) a kutyád neveletlen, te meg irhatsz amit akarsz, a tény-tény marad! a nevelés a te fejedben ,nem ugyanaz mint a nevelés a valóságban:) nem elég kérdéseket irni, nem elég betüket egymás utánban elolvasni, ha a végén képtelen vagy értelmezni:)
kaptál megoldási javaslatokat. te meg vissza-po...zol??? inkább köszönd meg ,és tanulj . hidd el,sokkal okosabbak,sokkal ügyesebbek,és sokkal jól neveltebbek vagyunk nálad,és még a kutyáink sem rágnak szét semmit:)
Közismert tény, hogy napjainkban egyre több a funkcionális analfabéta. Ha a kedves kérdező tényleg könyveket olvas a témában, és mégis ilyen alapvető hibákat követ el, akkor csak ez lehet.
Kérdező, ezzel nem megbántani akarlak. Nincs rajta mit szégyellni, hiszen a középiskolások 36%-a funkcionális analfabétaként kerül ki az iskolarendszerből. Ez egy 3 évvel ezelőtti statisztika, nem tudom még helytálló e, de nagy mértékben nem változhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!