Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? A kutyám...

Mit csináljak? A kutyám lassan egy éves és mindent meg rág cipőt, a ház falát, a bokrokat, kabátot mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 14:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
már nem egy kutyát felneveltem gond nélkül, a neveléssel nincs gondom sosem volt. nem is olvasok a kutyámnak és szerintem több csak kutyával kapcsolatos könyvet olvastam mint te bármilyen könyvet fogsz egész életedbe;) azért kösz a tanácsokat:)
2013. febr. 11. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest mgcsinálod a legnagyobb baromságot, amit a tipikus kezdők szoktak. Odaviszed valamihez, és lekiabálod. Tényleg, mester, taníts minket.....
2013. febr. 11. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
igaza van Little Red-nek. olyan problémával küszködsz amilyennel ha valaki életében csak egy kutyát is felnevelt megfelelően soha többé nem küszködik vele. ez egy valóban iszonyatosan kezdő probléma.
2013. febr. 11. 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem kell a másik kutyához hasonlítani. Az egy nyugisabb egyed. A kérdésben szereplő kutyád pedig egy túlfűtött egyed. Neki több fárasztásra van szüksége, mint a másik kutyádnak.Egyszerűen tombol, mert nincs lefárasztva.
2013. febr. 11. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha igaz, hogy több kutyát neveltél már, akkor nem értem, hogy nem vetted észre, hogy a kutyák különbözőek. Vannak nyugodtak és vannak pörgősek. Vannak egyszerű, békésebb kutyák és vannak dominánsabbak, keményebbek. Hány olyan gazdát hallottam már panaszkodni, hogy az előző kutyáikkal bírtak, a mostanival nem, mert egy csöppet keményebb kutyát választottak, akihez sokkal több szigor kell, akit sokkal keményebb kézzel kell fogni. És ez már ismeretlen az embereknek.

Ha nem bírsz a kutyáddal és változtatni szeretnél ezen, akkor keress fel egy kutyasulit. Hiába olvastál el tonnaszám könyveket, úgy tűnik, nem segítenek neked vagy nem értetted meg a tartalmukat.

2013. febr. 12. 08:31
 16/17 anonim ***** válasza:

még egy tanács :) ha,már olvasol kutyás könyveket ! érted is ,amit olvasol?? vagy csak nézel ki bárgyún a fejedből??:)

és DE ! a neveléssel van gondod,kisk@....ög. bár kedves voltam,és visszafogott ( már szokásommal ellentétben ,de kár volt) aki kr@tén ,az is marad:) a kutyád neveletlen, te meg irhatsz amit akarsz, a tény-tény marad! a nevelés a te fejedben ,nem ugyanaz mint a nevelés a valóságban:) nem elég kérdéseket irni, nem elég betüket egymás utánban elolvasni, ha a végén képtelen vagy értelmezni:)

kaptál megoldási javaslatokat. te meg vissza-po...zol??? inkább köszönd meg ,és tanulj . hidd el,sokkal okosabbak,sokkal ügyesebbek,és sokkal jól neveltebbek vagyunk nálad,és még a kutyáink sem rágnak szét semmit:)

2013. febr. 13. 07:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Közismert tény, hogy napjainkban egyre több a funkcionális analfabéta. Ha a kedves kérdező tényleg könyveket olvas a témában, és mégis ilyen alapvető hibákat követ el, akkor csak ez lehet.

Kérdező, ezzel nem megbántani akarlak. Nincs rajta mit szégyellni, hiszen a középiskolások 36%-a funkcionális analfabétaként kerül ki az iskolarendszerből. Ez egy 3 évvel ezelőtti statisztika, nem tudom még helytálló e, de nagy mértékben nem változhatott.

2013. febr. 13. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!