Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a kutyusról?

Mi a véleményetek a kutyusról?

Figyelt kérdés

Jót-rosszat mindent írjatok le!

[link]

2013. febr. 10. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
husi:)
2013. febr. 10. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
normális egy kutyánál, hogy kilóg a nyelve? :S
2013. febr. 10. 20:27
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Milyen véleményt lehet írni úgy egy kutyáról, hogy nem ismerjük a jellemét???? Most írjuk azt, hogy szép, vagy, hogy nem az?
2013. febr. 10. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos :D Néha kilóg a nyelvük, ha nagyon elkényelmesednek :)
2013. febr. 10. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem alapból nem annyira jönnek be a csivavák. Amúgy elmegy egynek. a kabátot venném le róla azonnal. minek?
2013. febr. 10. 20:35
 6/12 A kérdező kommentje:

na a helyzet az hogy most kerül hozzám, 4éves, én vagyok a 4. gazdája, volt ahol ütötték verték is!

Ruhát azért kell ráadni mert kertes házban élünk, és ahonnan hoztam, mondta hogyha kimegy legyen ruha rajta mert volt már hogy megfázott, és didereg is.Nem divatból.Szeretnék jógazdája lenni, egyébként furcsálom hogy kilóg a nyelve, azért is töltöttem fel róla a fotót, nem mindig csak néha van kint, és nem azért mert liheg, olvastam olyat hogy agyvérzés miatt, érdekelne ez is hogy lehetséges? Ti mire gyanakodtok?? Fogai rendben vannak

2013. febr. 10. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát elhoztad?:) Mikor megláttam a nyelvét tudtam, hogy te vagy az. Nagyon jópofa kutyus, nem igazán szeretem a csivavákat, de ő nagyon tetszik. Vigyázz rá! Sok boldog évet!:) Egyébként minden zökkenő mentesen ment? Hogy fogadta a te kutyusod?

(előző kérdèsednél nem kommenteltem, de kíváncsi vagyok minden rendben van e)

2013. febr. 10. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor csak elhoztad! Legyél nagyon jó gazdája, ha már ennyit szenvedett!
2013. febr. 10. 21:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Nagyon jóban lettünk. Most alszik horkol a kis drága, amint írtam megfürdettem tetszett neki, hempergett az enyémmel, csak még picit fél de csodát nem is várok!

Jobb a saját kutyámnál, az enyém az az igazi harcias kis makacs, de ezt a kislányt bántani sem lehet, ügyes olt a fürdésnél, a törölköztetésnél, egy hangja sincs. Csak a nyelve miatt aggódóm, meg még miről nem tudok.

2013. febr. 10. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Gondolom mentek majd állatorvoshoz és ott rá tudsz kérdezni. Dee szerintem ne aggódj, nekem egy macskám ilyen, nincs semmi baja csak kilóg a nyelve. Néha olya mintha elfelejtené behúzni, vagy mintha hosszabb lenne mint a szájüreg. Gratulálok hozzá, örülök hogy elhoztad.
2013. febr. 11. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!