Szerintetek mit tegyek? Kaptam egy 3 honapos kis rotweilrt és tegnap a nadragomat rángatta és egy picit megutottem az orrát erre o morogni és vicsoritani kezdett?!
hát... már sajnállak előre! miért pont roti? nagyon erős kézzel kell fogni és nevelni.. szerintem úgy a fejedre fog nőni, hogy az nem igaz! nem ilyen kutyát kellett volna vennetek!
Ha meg kaptad csak úgy akkor egy újjabb példa, hogy állatot nem szabad ajándékba adni!
Menjetek kutya suliba! ha nincs rá pénzetek akkor spóroljatok mert szükségetek van a kutyasulira!
nekem két kutyám van, egy angol bulldog és egy labrador.. ég és föld a két kutya de azért valamennyire értek hozzájuk, de egy rotit nem mernék bevállalni! :)
És az sem mindegy,milyen idegrendszerű.Ha tenyésztőtől van szűrt,idegrendszeri problémáktól is mentes szülőktől,nincs baj.Ebben az esetben a tenyésztő biztosan mindenben ad tanácsot,segít a nevelésben is.
Ha papír nélküli olcsó kutya szaporítótól(ide tartozik az is,aki egyszeri almot hoz le),könnyen lehet idegrendszeri problémás.Akkor nem fogsz tudni vele bánni,nagyon komoly szakemberi segítség kell,és még akkor sem biztos,hogy problémamentes lesz.A szakember nem a szomszédot jelenti,aki azt állítja magáról,hogy ért a kutyákhoz!
Nekem is van egy ideggyenge,de emellett rettenetesen domináns kutyám,olcsó szaporítós kutya ő is.Az elődje ugyanilyen fajta volt,munkavizsgás,versenyekre jártunk vele,semmi gond nem volt.A mostanival még én is nehezen boldogulok néha,pedig sok évtizedes kutyás tapasztalatom van,sokáig dolgoztam is velük hivatásszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!