Gyerekek mellé szeretnék kutyát két nagytestű közűl akarok választani az egyik Bernáthegyi a másik az Újfundlandi Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
ez nem is rosz ötlet hogy a gyerekeknek melyik tetszene még nagyon kicsik az egyikuk fél a másik 2 éves de attól képeket mutatok majd nekik és amelyiket válasszaák az lesz.
És persze hogy nem akartam szaporítóktól kutyát venni akkur inkább rászánom azt a kis pluszpénzt ha csak 1 év múlva is tudjuk összespórolni a kutyusra .
Árakat tudtok mondani?
Szerintem nem utolsó szempont az se, hogy a bernáthegyi és az újfoundlandi is nyáladzik, a leonbergi viszont nem. Szóval ha főleg benti kutya lene, akkor érdemes erre is figyelni. Ja és mindegyiknek nagy szőre van ami sok koszt felvesz, tehát meg kell oldanod, hogy a lehető legkevesebbet vigye be a lakásba. Ez főleg esős időben gond, mert a vizes szőrt nem tudod fésülni. Erre nekem a kutyaszárító gép vált be (kb. 60e Ft), percek alatt kifújja a port a száraz szőrből is, de gyorsan meg is lehet szárítani vele a vizes kutyát.
Amúgy mindhárom kutyafajta vételára 150.000-től indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!