Hogyan döntitek el melyik kutyaiskolába viszitek a kutyátokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék kutyaiskolát nyitni és érdekel, mi alapján döntötök. Mik a számotokra elfogadható árak az egyes képzésekre? Milyen kiképzési módszereket tartotok jónak? Mennyit utaznátok egy kutyasuli miatt? Milyen olyan vonzó tényező lehet, ami miatt egy még nem ismert suliba is elvinnétek a kutyátokat(Pl.: alacsony ár, az oktató részéről felmutatott eredmény... stb.)? Milyen szolgáltatásokkal kell rendelkeznie véleményetek szerint egy jó kutyasulinak? Plusz pontot jelent-e számotokra, ha helyben van kutyakozmetikai esetleg állatorvosi ellátás is vagy mondjuk ha forgalmaz az adott suli minőségi állateledelt? Bármilyen plusz ötlet is jöhet!!!2013. febr. 7. 14:54
11/14 A kérdező kommentje:
A bolt rugalmasságát illető ötlet tetszik, én is örülnék, ha az elképzelésemnek megfelelő dolgokat könnyen beszerezhetném, nyilván mindenki más is :) Nagyon köszönöm az utóbbi 3 választ, igen hasznosak :) A tó kiásása mindenképpen tervben lesz, amint megtaláltam a megfelelő telket, mert úsztatásra én is gondoltam és mivel juhászkutyám van a terelés oktatásához kellő engedélyeknek is feltétlenül utánanézek :) Minden választ köszönök szépen, ha bárkinek van további ötlete és egyéb szolgáltatás, amivel szívesen találkozna egy kutyasuliban, feltétlenül ossza meg velem :)
2013. febr. 7. 16:01
12/14 A kérdező kommentje:
Mostmár utóbbi 4 :)
2013. febr. 7. 16:07
13/14 anonim válasza:
én pl. előtérbe helyezném az egyéni oktatást. Személyre szabottan, meghatározott időpontban. Sokkal jobban fel tudod mérni a kutya, és a gazda képességeit, ha csak egy párossal foglalkozol. És a gazda is hamarabb tanul. (már amelyik:) ) Hétvégére tennék csoportos foglalkozást, és ovodát. üzletet is működtetnék, de a táp mellett nagyon keresettek a kutyás felszerelések, labdák, mellények, pórázok, nyakörvek. Egy jó iskola adhat helyet rendezvényeknek:kiállitásoknak, munkaversenyeknek stb. lehetőséget kell biztositani külsősöknek idegen pályás tréningekre . De szerintem te ügyes lehetsz, meg fogod tudni oldani. Amugy is egyik ötlet jön majd a másik után.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó :) Ez is igazán hasznos és informatív válasz volt :) Ment ide is a zöld kéz :)
2013. febr. 7. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!