Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért fájt neki?

Miért fájt neki?

Figyelt kérdés
Tegnap herélték ki a beagle kutyámat,6 hónapos... Ott voltam a műtét alatt,az orvos elvileg elaltatta,de a műtét alatt végig sírt és vonyított. Azóta nem eszik semmit. nagyon az az érzésem,hogy el sem lett altatva normálisan....

2013. febr. 7. 09:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen nem volt jól elaltatva.Én múltkor amikor voltam az állatorvosnál a kutyámmal,pont egy Boxert műtött,így várnunk kellett.Na azt a kutyát elaltatta rendesen...úgy horkolt,hogy még a váróban is hallottuk.
2013. febr. 7. 11:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Szegényke :(

Vidd el másik orvoshoz!!!

Miért nem szóltál a dokinak???

2013. febr. 7. 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Azért ha igaz, amit írtál, simán fel lehet jelenteni az állatorvost állatkínzásért. Komolyan. Gyakorlatilag "csizmában" herélte ki a kutyádat. Úgy hogy te ott voltál. Nem csodálkozok, hogy sokkolva lett az a kutya.

(Gondolom, alábecsülte a dózist, a beagle nehezebb, mint aminek látszik... Egyáltalán, lemérte rendesen, vagy csak úgy szemre tippelve adta a altatót?)

Én biztos hogy soha a közelébe sem vinném a kutyámat, és ez a minimum.

Az hogy nem eszik másnap, az normálisnak mondható. Nem normális, de előfordulhat akkor is, ha minden rendben volt. Ha harmadnap sem eszik, akkor viszont gáz van.

Hozzáteszem, azt nem tartom problémának, hogy bent lehettél, bár kérdéses a "minek?" Mondjuk, én biztos nem vinném olyan helyre az állataimat, ahol nem lehetek ott, miközben darabolják öntudatlanul, de valószínű, hogy hiába adott a lehetőség, nem nézném végig, hiszen minek? Csak ne a "elvisszük, aztán csinálunk vele valamit, aztán majd lesz" legyen, mert mint a te példád mutatja, vannak meg hentesek a szakmában.

2013. febr. 7. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Jajj szegény állatka. Gyakorlatilag ébren volt az ivartalanítása alatt. :( EZ iszonyatos. :(

Nagyon szépen kérlek, a többi kutya érdekében jelentsd be ezt a hentest a MAOK-nál!

[link]

Nagyon fontos, hogy megtetted! És lehetőleg soha többé ne menj vissza ehhez a dokihoz, még a kontrollra is máshova vinném a helyedben...

Amúgy te is igazán szólhattál volna, hogy csináljanak valamit vele, hiszen ébren van...

2013. febr. 7. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Atya úr isten:( Ezt tényleg jelentsd be mindenképpen, csoda ha a kutyának nem lesz maradandó lelki károsodása. Gondolj bele, milyen lenne ha a te heréidet félig éber állapotban vágnák le, vagy a petefészkeidet műtenék így ki:S Az mondjuk egyáltalán nem baj, hogy bent lehettél, az én orvosom nagyon gondos, és én is bent lehettem a kiskutyám ivartalanításakor.
2013. febr. 7. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az állatorvost pedig jelentsd be valahol, ki tudja hány ilyen állatot "kínoz" meg naponta.
2013. febr. 7. 14:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Rendben! Mindenképpen bejelentem! Csak ránézésre mondta meg,hogy hány kiló. Nem mérte meg mérlegen! Tegnap óta még én sem tudok enni,mert egyfolytában ez jár az eszembe,hogy ott sírt :(((((((((((((((((((
2013. febr. 7. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!