Pitbullt szeretnék venni. Ajánljátok vagy inkább ne?
Köszönöm. Most kérdeztem a barátomat, nem pitbull, hanem amstaff blue nose. Nagyon veszélyes lenne, ha én egy lány pitbullt szeretnék? Nincsenek láncon tartva.
Itt van a szüleiről egy kép:
Ebadta.hu-n néztem. Megbízható? Megéri?
Ez a leírása:
"Amerikai pitbull terrier kiskutyák eladók! 1 lány, 1 fiú (a fekete a lány). Remek szülőktől, oltva, féregtelenítve, február elejétől vihetők el. Jó idegrendszerű kutyusok, kiváló táppal indítva. Irányár 20 ezer Ft. Szekszárdon vannak jelenleg, de Budapestre megoldott a felhozatal!"
Nem, nem, nem 20ezerért nem kapsz normális kutyát. 2 oltás és a chip ennek a 3/4-e,ezek se oltva se chippelve nincsenek. Ne ilyen oldalakat nézz. Normális kutya 60-80 ezernél kezdődik! Ne az legyen a cél, hogy minél olcsóbb legyen. Tudod olcsó húsnak híg a leve...
Ezt olvasd el: [link]
Szó sincs ilyenről. Mielőtt megvenném, előtte feltétlenül megnézném, és meggyőződnék róla, hogy tényleg nem beteg. Akár az eladóval vinném el állatorvoshoz, hogy biztosra menjek. Linkelek róla egy képet. Képen szerintem nincs vele semmi gond, látszik, hogy a szőre is milyen szép tiszta.
Ő lenne az: [link]
Nekem is pitem van. Tigriscsíkos színű, mindenképp SOKAT olvass, tanulj a fajtáról mielőtt megveszed, KUTYAISKOLA FONTOS!
Amugy nekem SENKI NE JÖJJÖN AZZAL? HOGY M.O.N NINCS PIT! HÜLYE AKI CSAK A TKSAT TARTJA FAJTATISZTÁNAK, BÁR HA MÉGSE HÜLYE A TÉMÁHOZ AKKOR ROHADT IRIGY! :)
Egyébként olcsón tényleg ne vegyél, max akkor ha ez egy baráti ár vmelyik ismerősödtől :)
Xtreme gigant kennel
Raptors Kennel, Ők jó tenyésztők,
Esetleg a Mad Clan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!