Milyen fajta ez a kutya? Amstaffnak vettem.
Egy kicsi kölyök fotóról senki meg nem tudja mondani 100 %-ra, milyen fajta. Persze, nem arra gondolok hogy tacskónak néznék.
Kérdező....Nem mindegy, miféle? A fotón lehet akár staffi is. Majd 8 hónaposan újra tegyél róla ide fotót.
A lába pedig durva. Hozzáértő dokinak kellene látnia.
Ha normális "gazdinak" tartod magad,akkor keresel egy rendes orvost.Nem hiszem el,hogy te (mint szakértő..) nem látod,hogy állnak szerencsétlen kutya lábai.
Amennyiben törzskönyves,jó tenyésztőtől vetted (amit kétlek) akkor van egészségügyi garancia a kutyára,szóval a lába a "tenyésztő" felelőssége.Ez persze nem azt jelenti,hogy te hátradőlhetsz és "majd lesz vmi" alapon semmit se tegyél.
Továbbá egy jó tenyésztő 6 hetesen BIZTOS,HOGY NEM ADJA ODA neked a kutyát,de ehhez tenyésztőnek sem kell lenned,hogy tudd.Már ha lenne ennyi érdeklődés legalább benned.De ezek szerint az sincs :)
És ha felelős gazda lennél,ami nem vagy,akkor TE nem hoztad volna el 6 hetesen,hiába vihetted volna.
És én is nagyon kíváncsi lennék a sátoraljaújhelyi kennel nevére,mert Sárospatakon éltem egy évig,nekem is vannak kutyáim (staffom is) de még soha nem hallottam újhelyi kennelről.
Ja és még annyit, hogy a képen az apjával van és nem kenelből való.Itt a link ha nem hiszed el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!