Milyen fajta ez a kutya? Amstaffnak vettem.
örülök kedves kérdező hogy van energiiád a viccelődésre miközben észre se veszed hogy saját magadat gúnyolod ki:
felraksz ide egy igen érdekes kinézetű kutyát amiről elvárod hogy mi amstaffnak nézzük. ha már a poénkodásnál tartunk a feje formája valóban egy kicsit pites de akkor megint oda lyukadunk ki hogy egy keveréked van mert ezen felül semmilyen olyan jegyet nem hordoz ami akár a pitre akár a staffira jellemző lenne. a kennel nevét a kutya teljes törzskönyvi nevével és a választ miért van shar pei füle a kutyádnak még mindig sok szeretettel és kiváncsian várjuk.
Hagyjátok már, nincs itt semmilyen törzskönyv :) ha lenne már rég leírta volna.
Kérdező, örülünk, hogy ennyire ráérsz és itt szeretnéd kiélni az elfojtott kisebbségi komplexumod, de szerintem inkább menj és foglalkozz a keverék kiskutyáddal ha már megvetted ;)
Az én kutyámra is azt mondták kiskorában hogy Juck Russel terrier igaz tényleg hasonló volt a kinézete:)De mára már így néz ki és szerintem jobban hasonlít Amstaffra mint Juck Russel Terrierre :))
Komolyan jack russelnek vetted? :D
Nagyon szép egyébként!
Nem dehogy Stafinak:)
Csak többen azt mondták rá, hogy ez az és ,hogy nem Stafi mert hosszú a feje stb.De láttam a szüleit igaz az anyjának van ilyen hosszú feje:)De azért sokat változott és ez jó.Most már nem keverik össze más fajtával:)
azért ez a kölyökkutya még jóindulattal is staffbull
a tiedet meg nem tudom ki volt az a nemnormális aki jack russelnek nézte, kicsinek is egyértelműen látszik rajta hogy staffi. aki ért hozzá az tudja hogy pár hónapos koráig nem veszi fel a staffi a markánsabb kockafej formát. de még így is látszik hogy enyhe vonalúan mevan a kölyöknek a kocka forma fej, farok rendben, széles mell, nak rendben... de vess már egy pillantást a föntire. szegénykémnek bőven lesz mit behoznia mert hogy amstaff legyen. fura eleve a kölyök feje. a mellkas túl széles, a lábak rövidek a test arányához képest...
Hát ige nagyon pici a füle:((
Ez fura.Bár ha az illető rakna fel képet a szülőkről akkor jobban látnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!