A Német juhász szerintetek is fizikailag egy gyenge kutya?
Baromság hogy nem erős, mihez képest ? Harcban egy pitbull ellen veszítene valószínű, de a pitet harcra tenyésztették anno a németjuhászt meg nem. Így nincs értelme a kettőt összehasonlítani.
Egyébként meg mint az embereknél is a kutyáknál is sokat számít hogy mit és mennyit eszik a kutya, milyen sokat sportolsz vele stb ez mind befolyásolja a fizikai erejét egy kutyának. Egy jó kondiban levő rendőrkutya ellen nem állnék ki , de a babi néni által felhizlalt 70kg-os németjuhász mondjuk valószínűleg lefutnám.
Szerintem egy német juhásznak egy bull típusú terrier ellen esélye nincs.
Az én előző bullterrierem a világ legjámborabb kutyája volt.Ha megtámadták,szemrehányó tekintettel odébb sétált,utált verekedni.
Volt egy nj a téren,ahova jártunk.Az okos gazdája más kutyákra küldte úgy,hogy a nj labdáját odadobta a másik kutya elé.Az persze legalább megszagolta,mire a nj már támadott is.A hülye gazdája meg visítozott,hogy az ő kutyája a labdáját védi.Elég sok kutya szenvedett így súlyos sérülést.A bullomat is megharapta vagy háromszor.Negyedszerre annyit láttam,hogy a nj a földön van,az enyém meg a torkát fogja,meg sem mert mozdulni a nagy kutya.A nő üvöltött,hogy szedjem le a kutyájáról ezt a gyilkos harci dögöt.Lehívtam a kutyámat,nj nyakán egy kis nyál volt,de sértetlen maradt.Ha a bullom nem ilyen jó fej,biztos hogy megölte volna.És ez egy olyan bullterrier volt,aki nem szeretett és nem is tudott verekedni.
ezt megcáfolnám márn csak azért is mert a a roti után a németjuhásznak a legerősseb a harapása ráadásul az eggyik legmozgékonyabb kutyafajta a nagytestűek közöt ez a része nem igaz.
Ha eggyik kutya sincs elvadítva vagyis kutya viadalra képezze akkor a álatalában a fiatalab vagy anagyobb testű nyer vagyis az erősebb okosabb nyer de szerencse kérdése is lehet
Egyébként azt se tudom miért hiszik az emberek a staffi-ról hogy olyan vérengzós kutya egy kutya se az ha nam nevelik annak.
Egy haverom szuka Ó német juhászkutyája megunta hogy kötekszik vele a szomszéd staffija nekik közös udvarjuk volt egy rokonukkal övék volt a staffi na mindegy a németjuhász úgy elzavarta a harci kutyát hogy az nyüszítve rohant ell ezt a saját szememmel láttam de az a staffi is csak hobbi célra volt tartva
de igaz hogy a németjuhász harapásánál csak a rotié erősseb ezt ebben a videóban is elmondják
azért a bullterrieres történetet nehezen hiszem el :D a kettő kutyát összehasonlítva hát nehezen :)
http://www.youtube.com/watch?v=OSZ3t9b43hk it mondják hogy az egyik legerősebb nézzétek 3:21 től!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!