Az Normális hogy a kutya morog meg vicsorog rám amikor eszik, és közel megyek hozzá?
Tyűha! Ez abdzolút nem normális.
Mennyi idős a kutyád és mióta van veled?
Talán megpróbálhatnád kézből etetni falatokkal.
Föl tartod a mutató ujjad, kezedben a falattal, kissé magasra, közben mond, h "ül". Így ha felnéz, automatikusan leül. Aztán odatartod a falatot és mondod, h "szépen". Ha mohón akarja elvenni pofin legyinted és nem adod oda. A kajás tállal is így. Ültesd le, mielőtt leteszed neki az ételt. Amíg nem várja meg türelmesen nem adod oda. Gyakoroljatok.
Vagy nézd a tv-ben a "Csodálatos kutya dokit". Olyasmi problémákkal foglalkozik mint a tiéd.
Én a kutyámat nemcsak hogy meg simogathatom, de akár a szájába is nyúlhatok evés közben. Tudom, h egyesek szerint ez kicsit tulzás, de így legalább odaengedne, ha mondjuk véletlenül félre nyelne.
az is jó (en is ezt csinalom) ha ugy teszel mintha ennél a táljábol /ráteszel atlatszo foliat teszel a talkajara es rateszel valami kajat ami tenyleg megeyzel mielott odaadod neki. ha ugrál ,ugat vagy csak tul kozel jon morogj rá vagy dobbancs oda.
ha barmikor megkap vagy megharap esetleg csak megprobalja gondolkodas nelkul pofozd meg! tanulja meg h ezt nem szabad, ne is jusson eszebe.
Az egyáltalán nem normális, hogy a kutya a gazdira vicsorog és morog evés közben.
A kutyám, hozzám kerülése után pár nappal eljátszotta ezt. Engedelmes, bújós volt már akkor is. Az tűnt fel, hogy mikor evésnél megpaskolom a hátát, megfeszül...rájátszottam, a nyakához nyúltam, morgott. Azonnal grabancrázás és földre nyomás következett a kaját meg elvettem egy órára. Utána ezt még egyszer eljátszottuk, harmadjára megkaphatta és nem morgott.
Másnap csak elsőre morgott, azóta ezzel nem volt gond.
A simogatást ne is erőltesd, azzal dicséred a helytelen cselekvést.
Írd be a keresőbe fent, hogy falkavezér...egy csomó kérdést találsz hasznos válaszokkal, kezd el alkalmazni őket.
Addig is amikor morog, morogj vissza, rázd meg a grabancánál fogva, zavard el és fél óráig-óráig vedd el a kaját majd próbáld újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!