Francia bulldog vagy Mopsz?
Mindkettő szörcsög és fulladozik - így én egyiket sem választanám.
De hogy válaszoljak (bár nem tudom mi értelme mivel úgyis neked kell dönteni és nem az alapján, hogy itt melyik fajta a népszerűbb...) francia bulldog. Szerintem szebb (de ha a mopsz tetszene azt írnám mopsz:)
Nekem francia bulldogom van és csak ajánlani tudom,igaz nyáron csak arra kell figyelni, hogy a nagy melegben nem szabad levinni sétálni,inkább ki kell várni a hűvösebb esti órákat,illetve reggel korábban,amikor még nincs meleg.De ha nem tudod megoldani,akkor én például csak rövid időre szoktam levinni pl.: 5perc egy gyors pisi, de egyébként, olyankor ő is fel akar már menni.Viszont tényleg nagyon hangos,ami irtó cuki benne, de ha nem tudod megoldani, hogy az alvóhelye távol legyen tőled,akkor akár még zavaró is lehet a horkolása. Egyébként kiváló jelző kutya és nagyon sok szeretet ad, de bulldog természetéből fakadóan nagyon makacs néha, valamint ha nem foglalkozol vele eleget, hajlamos büntetni,nekem pl széttépte a kabátom,lerángatta a fogasról és szó szerint megette, mert nem vittem magammal.
Összességében én ajánlom neked, de rengeteget kell vele foglalkozni főleg kölyök korában, később is de akkor már sokkal lustább...
Sok sikert a kutyus vásárláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!