Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám a kutyámat...

Hogyan tudnám a kutyámat megtanítani arra, hogy akkor jelezzen (ugasson) mikor a kapuhoz jön valaki? És ne akkor amikor elmegy egy biciklis vagy gyalogos az utcán.

Figyelt kérdés
Próbáltam úgy,hogy odajött valaki a kapuhoz és mondtam neki,hogy fogd,csibész,mert rongyozásnál meg a guminlógásnál is mindig ezt mondom neki,de csak odamegy a kapuhoz és elkezdi csóválni a farkát,ráadásul bárki be mer jönni tőle mert nem ugat. Segítsetek könyörgöm!!!
2009. szept. 3. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor neked csengő kéne nem kutya. Kutyát tartasz nem bohócot. A kutya legyen kutya ne egy droid. [link]

Ezt olvasd el ez alapján neveld és akkor igazán boldog kutyusod lehet, nem egy idomított majmod.

2009. szept. 3. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Egy nyugodt kutya felbecsülhetetlen érték!

Hidd el baj esetén gondolkodás nélkül megvédene téged vagy a portát!

A csibészelés nem arról szól hogy a kutya ugat, és ha ezt a parancsot úgy gyakorlod hogy nincs mit fognia később akkor sem fog majd ha lenne mit! Ezzel csak elrontod az eddig tanultakat.

Ha a kutyád nagy termetű akkor már csak a jelenléte is visszatartó erő, ha ez a te környékeden nem elég akkor vegyetek riasztót!!!

Mindenre azért nem lehet beprogramozni a kutyát, mert saját személyisége van! Ha Ő egy ilyen nyugodt fajta akkor örülj neki!

2009. szept. 4. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem értem,de én csak annyit szeretnék,hogy ha a kapuhoz jön valaki akkor ugasson vagy valamit csináljon,hogy ne jöjjenek be tőle.Egyik nap még a gázos ürgét is beengedte és csak csóválta a farkát.9 hónapos.Hogy tanítsam meg neki,vagy egyáltalán ezt kell tanítani,hogy ne engedjen be mást,csak a családját?
2009. szept. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!