Mi a véleményetek a magyar kutyafajtákról?
Van valakinek bármilyen magyar fajtakutyája? Szoktak rá megjegyzést tenni? Hogy látjátok, hoygan viszonyulnak az emberek (akár kutyás, akár nemkutyás) nemzeti kincseinkhez? Van ezzel kapcsolatosan valamilyen történetetek, tapasztalatok?
Köszi a válaszolóknak:-)))
Kedves utolsó, és is mindig ilyenekkel találkozok. Én az első válaszoló vagyok, a mudis. :D Az a baj, hogy néha még a magyar kutyások közül is kinézik a mudit, mert a legnépszerűtlenebb, és ideges meg stb...
Amúgy mai formáját tekintve a dog az a ami nem jó semmire csak dísznek. :D
Igen igen:(
Elszomorító...nekem a keverékekkel semmi bajom nagyon hálás és hűséges kutyusok...a dán dog pedig sztem is ideges, rövid életű, rossz genetikai állománnyal rendelkező...
Sokan lenézik a mudit nekem pont az egyszerű külseje miatt tetszik (nameg a csodás jelleme), nekem semmi bajom velese:)
Én nagyon szeretem a magyar kutyafajtákat, szerintem bármelyik fajta helyt tud állni az élet bármely területén.
Nagyon okosak, intelligensek.
Az összes magyar fajta tetszik :)
Elöször mudi tetszett meg,hogy később ilyet tartanék, aztán a magyar agár, most az erdélyi kopó :D
Amúgy komondorom van, imádom.
Nagyon szuper fajta.
A magyar fajtákról csak jót lehet elmondani :D
amúgy szomorú hogy sok kérdésnél ha házőrzőt akar vki és komondort ajánlom akkor lepontoznak :(
annyira rossz h nem népszerűek, bár a népszerűség egy fajta végét jelenti, azt meg nem akarnám.
De azért is válasszunk magyar fajtát,mert a miénk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!