Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a magyar...

Mi a véleményetek a magyar kutyafajtákról?

Figyelt kérdés

Van valakinek bármilyen magyar fajtakutyája? Szoktak rá megjegyzést tenni? Hogy látjátok, hoygan viszonyulnak az emberek (akár kutyás, akár nemkutyás) nemzeti kincseinkhez? Van ezzel kapcsolatosan valamilyen történetetek, tapasztalatok?

Köszi a válaszolóknak:-)))

2009. szept. 3. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, és is mindig ilyenekkel találkozok. Én az első válaszoló vagyok, a mudis. :D Az a baj, hogy néha még a magyar kutyások közül is kinézik a mudit, mert a legnépszerűtlenebb, és ideges meg stb...

Amúgy mai formáját tekintve a dog az a ami nem jó semmire csak dísznek. :D

2009. szept. 7. 14:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen igen:(

Elszomorító...nekem a keverékekkel semmi bajom nagyon hálás és hűséges kutyusok...a dán dog pedig sztem is ideges, rövid életű, rossz genetikai állománnyal rendelkező...

Sokan lenézik a mudit nekem pont az egyszerű külseje miatt tetszik (nameg a csodás jelleme), nekem semmi bajom velese:)

2009. szept. 7. 17:10
 13/16 anonim válasza:
100%
Az én apám nagyapám.......fővadász és ők a magyar vizslákra esküsznek és hát azok is vannak:)én imádom az összes kutya fajtát és főleg a magyar fajtákat is :)
2009. szept. 7. 17:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok, én soha nem tapasztaltam, hogy leszólnák a magyar fajtákat, mint írtam, nálunk a legtöbben ismerik és szeretik őket.
2009. szept. 7. 18:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó neked, mi is megyünk oda lakni xD Nálunk még a magyarkutyások között is ellentétek vannak.
2009. szept. 7. 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem a magyar kutyafajtákat, szerintem bármelyik fajta helyt tud állni az élet bármely területén.

Nagyon okosak, intelligensek.

Az összes magyar fajta tetszik :)

Elöször mudi tetszett meg,hogy később ilyet tartanék, aztán a magyar agár, most az erdélyi kopó :D

Amúgy komondorom van, imádom.

Nagyon szuper fajta.

A magyar fajtákról csak jót lehet elmondani :D

amúgy szomorú hogy sok kérdésnél ha házőrzőt akar vki és komondort ajánlom akkor lepontoznak :(

annyira rossz h nem népszerűek, bár a népszerűség egy fajta végét jelenti, azt meg nem akarnám.

De azért is válasszunk magyar fajtát,mert a miénk!!

2009. szept. 7. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!