Kiskorom óta félek a kutyáktól, hogy bírnák megszabadulni a félelemtől?
Minden úgy kezdődött, hogy kb. 7 éves voltam és átmentem a haveromékhoz.
Nekik volt egy magyar vizslájuk egyik hülyegyerek is ott volt és b*sztatta a kutyát (egyébként vadászkutya volt)
aztán a kutyát valahogy a hülyegyerek rám uszította
nem volt időm menekülni sem a kutya ugrott és ha nem lököm el magamtól torkon harap aztán jött haverom megakadályozta, hogy újból támadjon a kutya. A hülyegyereket meg elküldtük a f*szba.
Amúgy alapban szeretem a kutyákat nekünk is volt csak félek tőluk és az a gáz, hogy a legapróbb mopsz-tól is.
Azért a kis kölyökkutyák kivételek.
Ja és fontos, nem vagyok gyenge csak nagyon félek, hogy odajön és kárt okozok benne véletlen lábára lépek vagy ilyesmi. És egyszerűen lemerevedek.
A környékünkön sok a kutya kérlek segítsetek.
szia én is azt tanácsolom vagy vegyél egy kutyát vagy meny el olyas valakihez akinek szelídeb fajta kutyája van pl Újfullandi ,berni pásztórkuty
Mondjuk ha szeretnél kutyát ajánlom az Újfullandit hatalmasra nő de szinte kölyök kutya marad élete végéig kieggyensújozot fajta szereti az embereket és a gyerekekt könnyen tanítható de házőrzőnek nem valló mert túlságosan kedves a hatalmas mérete ellenére
itt egy erről a kutyafajtáról ha kedvet kapnál a kutyatartásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!