Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskorom óta félek a kutyáktól...

Kiskorom óta félek a kutyáktól, hogy bírnák megszabadulni a félelemtől?

Figyelt kérdés

Minden úgy kezdődött, hogy kb. 7 éves voltam és átmentem a haveromékhoz.

Nekik volt egy magyar vizslájuk egyik hülyegyerek is ott volt és b*sztatta a kutyát (egyébként vadászkutya volt)

aztán a kutyát valahogy a hülyegyerek rám uszította

nem volt időm menekülni sem a kutya ugrott és ha nem lököm el magamtól torkon harap aztán jött haverom megakadályozta, hogy újból támadjon a kutya. A hülyegyereket meg elküldtük a f*szba.

Amúgy alapban szeretem a kutyákat nekünk is volt csak félek tőluk és az a gáz, hogy a legapróbb mopsz-tól is.

Azért a kis kölyökkutyák kivételek.

Ja és fontos, nem vagyok gyenge csak nagyon félek, hogy odajön és kárt okozok benne véletlen lábára lépek vagy ilyesmi. És egyszerűen lemerevedek.

A környékünkön sok a kutya kérlek segítsetek.

#kutya #támadás #kutyatámadás stb....
2013. febr. 2. 17:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ismerem Cesart
2013. febr. 2. 18:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj segítséget egy terápiás kutyákkal foglalkozó egyesülettől, mint amilyen a KEA, a NEO vagy a Kékcsillag Segítőkutyás Egyesület. A terápiás kutyák egy vizsga alapján bizonyságot tesznek arról, hogy emberrel szembeni agressziójuk a nullával egyenlő, s szoktak is ilyen esetekkel foglalkozni. [link]
2013. febr. 2. 18:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Na azt is megtudtam, hogy cynophobia-s vagyok :)
2013. febr. 2. 18:27
 14/19 anonim ***** válasza:
És ha a magyar vizsla lenne a megoldás?-imádni valók -szinte azt hiszem mikor rámnéz h megszólal!DE na csak azért legyen kutyád mert nem akarsz fóbiás lenni-hanem azért mert szeretnél egy igazi társat aki mindég vidáman vár haza <3
2013. febr. 2. 20:00
 15/19 aniett válasza:
Én is félek a kutyáktól szintén kiskori trauma miatt. Amikor megyek az utcán mindig tartok a kutyák ugatásától. Nem hiszem hogy ezt valaha le lehetne küzdeni. :(
2013. febr. 2. 20:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha figyelnél az előző oldalon van egy videó én is ismerek olyan embert aki félt a kutyáktól most 3 van neki.
2013. febr. 2. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:

szia én is azt tanácsolom vagy vegyél egy kutyát vagy meny el olyas valakihez akinek szelídeb fajta kutyája van pl Újfullandi ,berni pásztórkuty

Mondjuk ha szeretnél kutyát ajánlom az Újfullandit hatalmasra nő de szinte kölyök kutya marad élete végéig kieggyensújozot fajta szereti az embereket és a gyerekekt könnyen tanítható de házőrzőnek nem valló mert túlságosan kedves a hatalmas mérete ellenére

itt egy erről a kutyafajtáról ha kedvet kapnál a kutyatartásra

[link]

2013. febr. 2. 23:52
 18/19 Szilvi & Argos ***** válasza:
Kutyasulira vagy menhelyre mennék a helyedben...a környékeden vedd fel a kapcsolatot velük...vmelyikük csak hajlandó segíteni :)
2013. febr. 3. 21:00
 19/19 anonim válasza:
Vegyél egy Szettert! Na az a kutya soha a büdös életbe nem harap meg!
2013. márc. 8. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!