Yorkim nem tud a bal hátsó lábára rá állni. Az állatorvos azt mondta adjak neki magne b6-ot. Lehet a magnézium hiányt még valamivel pótolni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 14:18
1/18 anonim válasza:
És mégis mi alapján mondta ezt? Mi az előzménye h nem tud ráállni?
2/18 anonim válasza:
Mi alapján mondta ezt? Azt megnézte, hogy nem patella ficam, vagy más hasonló ok miatt nem tud ráállni?
3/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi alapján mondta. Felhívtam, elmondtam mi a probléma és ezt a választ kaptam.
2013. febr. 2. 14:30
4/18 A kérdező kommentje:
Nem nézte meg, csak telefonon beszéltünk.
2013. febr. 2. 14:31
5/18 anonim válasza:
Tessék elvinni az állatorvoshoz, látatlanban semmit nem tud mondani, a magne b6 nem fog segíteni, ez hétszentség. Honnan tudja a kedves állatorvos, hogy nem eltört, kificamodott a lába?
6/18 anonim válasza:
Na, gratulálok neki..... De neked is. Telefonon keresztül nem diagnosztizálunk kutyát..... Tessék felpakolni és elvinni egy olyan orvoshoz, aki az ortopédiai betegségekhez is ért és rendesen megvizsgáltatni vele.
7/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta ezt adjam neki pár napig, ha nem javul vigyem be. Én egyből vinni akartam, de én is attól félek, hogy nem magnézium hiány.
2013. febr. 2. 14:37
8/18 anonim válasza:
Telefonban, interneten senki nem fog neked semmit diagnosztizálni. Azért mondta ezt, mert esélye sem volt megvizsgálni a kutyát. Vidd csak be szépen és vizsgáltasd ki.
9/18 anonim válasza:
korvimin arthro jó lehet rá de valószínű patella luxatio dolog van mögötte, magyarul térdkalácsficam.
10/18 A kérdező kommentje:
Felhívtam egy másik állatorvost. Szerdára kaptunk időpontot.
2013. febr. 2. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!