4 hós kutyámnak még nincs chipje?
Nem hiszem, hogy megbüntetnének.
Még nagyon gyerekcipőben jár a dolog, van ahová még most sem érkezett elég chip, illetve sok ember még nem szedte rá össze a pénzt, és most is rakják be folyamatosan a chipeket. Sőt egyes állatorvosok elfelejtették őket regisztrálni, így még abban is vannak hiányosságok.
A múltkor is benne volt a híradóban, hogy bár már jelenthetné az állatorvos a rendőrségnek, most még nagyon elnézőek és inkább segítenek.
A te kutyád ráadásul még kölyök, szerintem nem kell tartanod a büntetéstől.
Ne parázz elvileg a jegyző hatásköre az ellenőrzés,én voltam megkérdezni mikor kezdik ellenőrizni meg hogyan.Azt mondták még leolvasójuk sincs.Ez januárt 5-én volt.Fogalmuk sem volt az egész ellenőrzési rendszerről.
Egyszóval felkészületlenek mint általában mindennel amit ilyen ripsz-ropsz eldöntenek odafent.
Tényleg? Csak tudnám akkor, hogy az egyik vénasszony a házunkból akkor honnan szedte, hogy már ellenőriznek az utcán! Ha ha ha...
Viszont állítólag a jövő héten már megvan a törzskönyvünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!