Nagyon megviselné a "bértartás"?
A kutyám 6éves,és 3napot kivéve minden nap vele voltam.
viszont nyáron elmegyek 2 hét nyaralásra.
Egy b.nőmnél szeretném elszállásolni.
Hányszor kellene vinnem hozzá a kutyámat,hogy egy kicsit megszokja a környezetet?
aggódom,mert olyan kis bújós,nem tudom hogyan viselné ezt a hosszú távollétet,főleg egy idegen környezetben.
abban a 3napban még régebben,anyuék vigyáztak rá,azt mondták hogy evett a kuty,de láthatóan le volt hangolódva,állandóan engem keresett már a 2. naptól :(
Sajnos úgy alakult hogy nem vihetem haza,de a b.nőmnél meg soha nem jártam vele.
neki is van kutyája,abban reménykedek,hogy talán majd a játékkal lefoglalja magát.
vagy lehet hogy csak túlaggódom?
Nálunk 1 hét volt tavaly nyáron,mi is rettentően össze vagyunk nőve,én is túlaggódtam,anyósoméknál volt elhelyezve.
De nem volt semmi gond,ott is volt egy kutya az lefoglalta,nem búcsuztam el tőle ez sokat segített,így tudta nincs nagy baj bár előtte 1 héttel hisztiztem mint a fene,de tanácsolták hogy erre nincs szükség,csak rosszabb lesz.
Kiléptem az ajtón mint aki boltba megy,és úgy is üdvözölt 1 hét után mint aki a boltból jött,ezen meglepődtem.
Nem volt semmi gond nálunk nem,nálatok se lesz ne aggódj.
Nyárig van ideje szokni barátnődet és a kutyát is töltsetek sok időt együtt,a lakásban és a szabadban is.
Neked nehezebb lesz mint neki hidd el,főleg ha megérzi hogy szomorú vagy és aggódsz,próbáld meg legyűrni,csak neki lesz jobb ezzel hidd el!
Én is nagyon össze vagyok nőve a kutyámmal.
Teljesen kivoltam,mikor pár napra panzióba kellett adnom.
Meglepetésemre nagyon jól érezte magát,és minden dolgozó imádta.
Köszi szépen,megnyugtattatok! :)
Örülök,hogy csak én parázom túl :D
Anyuéknál lehet akkor az volt a baj,hogy ők szerintem nem is foglalkoztak vele.
Kinn elvolt az udvaron,este adtak neki vacsit és ennyi.
Gondolom unalmában jobban kereshetett engem.
A b.nőm nagyon állatbarát,nála jobb helye lesz.
Persze mindenképp elviszem hozzá szoktatni,amint feljön a jó idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!