Most venni fogunk, egy tanyát, sok körülötte az erdő, és oda kéne nekem egy kiskutya. A magyar vizsla, vagy a golde retriver lenne az igazi? Le Én mindegyiket nagyon szeretem, de oda egy örző, kéne, de nekem pedig egy BARÁT! Hogyan döntsek?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és nem tudok dönteni, mert mind a két kutyafajta csodálatos.
A kutyámat Hekjának nevezném.(Hekja)
Golden retriver, vagy magyar vizsla?
Melyiket válasszam?
2-3 hetente látogatnánk, meg, de először 2-3 hete töltenék vele.
2009. szept. 2. 20:01
21/23 anonim válasza:
Ne foglalkozz a hozzászólókkal... Ha kutyát akarsz, akkor vegyél, bár tényleg azt fogja tekinteni gazdájának, aki eteti és akit a legtöbbször lát... Szerintem is valami hosszúszőrű kutyát válassz, mert az télen akkor jól el van, én a Bobtail-re szavazok vagy Bernáthegyi, de te döntesz. Szerintem egy "tanyasi" kutya sokkal jobb életű, mint a legtöbb "szobakutya", ha tehetném én is ilyen helyen élnék és én is szabadon tartanám a kutyáimat... Viszont ne egyedül intézd a kutya vásárlást, mert ha kiszúrják, hogy milyen fiatal vagy, át akarnak majd verni, vagy többet kell fizetned, vagy másfajta kutyát kapsz, ugye mert kölyök korukban egyes fajták tökéletesen egyformák... Szóval szerintem csak tenyésztőtől vegyél és szüleiddel menj, vagy legalább egy felnőtt rokonnal, vagy barátnőd anyjával.... Sok sikert, majd meséld el, milyen a kiskutya :)
22/23 anonim válasza:
23:44-es vagyok. Szerintem ha már úgy is szabadon fog kószálni és nem igen akad társasága, akkor kettő kutyában gondolkozz, akkor lesz egy "barátnője" és nem fog unatkozni... :) Nekem is volt már kerti kutyám és akkor sokkal boldogabb volt, amikor vettünk mellé egy másik kutyát is :)
23/23 anonim válasza:
Persze, hogy ne csak egy hanem két kutya is szenvedjen a magánytól... mert egymást nem fogják szórakoztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!