Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most venni fogunk, egy tanyát,...

Most venni fogunk, egy tanyát, sok körülötte az erdő, és oda kéne nekem egy kiskutya. A magyar vizsla, vagy a golde retriver lenne az igazi? Le Én mindegyiket nagyon szeretem, de oda egy örző, kéne, de nekem pedig egy BARÁT! Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, és nem tudok dönteni, mert mind a két kutyafajta csodálatos.

A kutyámat Hekjának nevezném.(Hekja)

Golden retriver, vagy magyar vizsla?

Melyiket válasszam?

2-3 hetente látogatnánk, meg, de először 2-3 hete töltenék vele.

2009. szept. 2. 20:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg gyerek vagy még...majd az lesz a falkavezér aki foglakozik vele, és az lesz a gazdája aki enni inni ad neki. Ne is áltasd magad hogy az a te kutyád lesz...De persze mondhatod hogy a tied, csak a kutya nem fog tudni róla..Azért mert gyerek vagy naivnak nem kell lenned.
2009. szept. 14. 18:11
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

Ez szánalmas..Mi az,hogy 3hetente meglátogatod a kutyát,meg szünetekben?Minek kell neked kutya,azért hogy a nagyidra maradjon?Előbb nőljél fel és gondolkozz..És nemártana a nagymamáddal is megbeszélni ezt,hogy ő is belemegy.Látszik,hogy egy éretlen kislány vagy aki azt hiszi a kutyának ez jó.GONDOLD EL!TE vagy a kutya Én vagyok a gazdád.Adnak neked enni,inni,de én 3 hetente játszok veled 2-3 órát.Na akkor ki lesz a gazdi?Én vagy más?Hát persze,hogy más.A gazda foglalkozik a kutyával,gondoskodik rólla.A falkavezérnek a kutya azt tekinti,aki gondoskodik megfelelően rólla.Felelőtlen vagy,és most mehetnek a minuszok,de ez az igaszság.

31/N

2009. szept. 14. 18:19
 13/23 anonim ***** válasza:
49%

Alapból vagy ilyen h@lye?????????

Azt már most megmondom neked,hogy az a kutya téged SOHA NEM FOG A TÁRSÁNAK TEKINTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És ez így is lesz jó!:P:P:P

2009. szept. 14. 19:18
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Az idétlenségedet a szüleid sem próbálják korrigálni? Majd akkor akarj kutyát, ha mindenféle szempontból felelősséget tudsz vállalni érte, és minden igényét ki tudod elégíteni: étel, ital, meleg ház, orvosi ellátás, napi foglalkozás. Ez jelen pillanatban a nagyidra vár, aki remélhetőleg IGAZI GAZDÁJA lesz majd a te kis "szűk" agyadban megfogant szerzeménynek.
2009. szept. 14. 21:29
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Csak előre szólok kislány, nagyon-nagyon el vagy tévedve. Egy kutyának nem elég az, hogy

Jah és gondolom őrző-védésre kellene oda kutya: A GOLDEN A LEGALKALMATLANABB ERRE, BÁRMI IDEGENNEL ELMENNE HA JOBBAN TETSZIK NEKI!Főleg még ha nincs is a közelében senki olyan, akivel ki tud alakítani szoros kapcsolatot. Jah hozzáteszem veled tutira nem fog, mivel ha csak 2-3 hetente fogod látni, vagy mutatkozni neki akkor annyi lesz az egész "farokcsóva" egy kis hízelgés játék, de ugyanolyan ember leszel a szemében, mint egy jött-ment az utcáról aki séta közben gügyögött neki egy kicsit meg megvakargatta a hasikáját.

A gazdája meg maximum annyira leszel mint én a 6. szomszédom borderjának, azaz SEMMENNYIRE! A kutya nem egy tárgy ami felett úgy döntessz ahogy kedved szottyan, élőlény mely érez, és ha hiszed ha nem a kutyák is lehetnek depressziósak és h

2009. szept. 14. 22:24
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
EGY HüLYE KIS ELKÉNYEZTETETT LIBA VAGY, AKINEK FOGALMA SINCS A KUTYATARTÁSRÓL!!!!!
2009. szept. 14. 22:27
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
És a drótszőrű magyar vizslához mit szólnál? Pont azért tenyésztették ki mert a rövidszőrű változat télen leginkább a kandalló előtt melegedik, vadászni nem igazán lehet vele. Ez csak az én véleményem, de én sokkal szívesebben vennék magamhoz egy ritka magyar fajtát mint egy tucatkutyát...
2009. szept. 15. 08:47
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Előttem mindent leírtak, annak a kutyának Te sose leszel a gazdája. Amúgy szép kis család vagytok, kivágjátok az öregasszonyt is egy elhagyatott tanyára egy "örző védő retrieverrel". Te kis taknyos létedre eldöntessz mindent a nagyika meg ne szóljon semmit, elvégre nem neki kell egyedül élnie egy tanyán, ellátnia egy kutyát, télen havat lapátolni, kilómétereket gyalogolnia, ha egy kenyeret akar venni stb. Mégis, milyen emberek vagytok ti? Se állat, se ember nem számít nektek? És mi lesz a BARÁToddal, Hekjával, ha nagyika már magát se tudja majd ellátni, nemhogy a kutyát. Vagy azt is elterveztétek, hogy meddig fog élni az öreglány és a kutya vagy, hogy egyikük sem lesz beteg az elkövetkező 15 évben? Ha történne valami a nagyival Ti költöznétek le a kutyához, vagy magatokhoz vennétek? Kétlem, akkor a "barátodat" vagy szélnek eresztenéd, vagy bevágnád egy sintértelepre. Szánalmas vagy!
2009. szept. 15. 09:06
 19/23 anonim ***** válasza:
65%
IDIÓT@!!!!!!!!
2009. szept. 15. 09:08
 20/23 anonim ***** válasza:
65%

Tudod milyen kutyát vegyél? SEMMILYET! Nyomott kis görcs! De gondolom már csak azértis venni fogsz, hogy bizonyíts, és majd a wiwen mutogathatod a képeket a kis barátnőidnek, hogy kutyusommal Hekjával... Az is milyen már, hogy még azt se tudod milyen kutyát szeretnél, de már nevet adsz neki.

Vegyetek inkább a nagymamádnak egy kutyát, mondjuk egy keveréket, amit te is megdögönyözöl majd ha meglátogatod.

2009. szept. 15. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!