Kinek van az Illatosról kutyája?
Figyelt kérdés
Nemrég indult egy blog Élet az Illatoson túl címmel. Ti fel fogjátok tölteni a történeteteket?
Nagyon szívesen olvasnék róluk, rólatok. Ma is elkönnyeztem magam néhány képen és mondaton.
2013. jan. 29. 22:34
1/12 anonim válasza:
Ezt biztos hogy az Illatos csinálta? Nem valami más állatvédő szervezet aki be akarja feketíteni az Illatost?
2/12 anonim válasza:
Pont ma olvastam a blogot, nagyon tetszik. Március elején tervezek egy 3. kutyust, igaz őt csak ideiglenesbe, valószínűleg az Illatosról fogok hozni. A doki blogját régebb óta olvasom, az alapján döntöttem úgy, hogy valószínűleg tőlük hozok kutyust.
3/12 anonim válasza:
2000-ben télen honnan hoztam el egy fél éves kutyust, tavaly pusztult el.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Természetesen az egyik link nem lett jó.
Javítva: [link]
7/12 anonim válasza:
2006 ba hoztam onnan el a kutyám, nagyon cuki :D
8/12 anonim válasza:
Az Illatosról nem tudsz elhozni ideiglenesbe kutyát, mert az a sintértelep és nagyon nem menhely (az egyik válaszolónak írom). Az Illatos út pénzért elad/értékesít kutyákat, akiket nem vesznek meg, azokat elaltatja. Egy ottani állatorvos írja a blogot, ezzel a marketing fogással is az a szándékuk, hogy megpróbálják menhelyi színben feltüntetni a sintértelepet. Sajnos azok ezt el is hiszik, akik nem jártak még ott.
9/12 anonim válasza:
Az Illatos egyáltalán nem menhely, 5000 ft-ért lehet elhozni egy kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!