Figyeltél már meg hasonlóságokat a gazdik között, akiknek ugyanolyan fajtájú kutyája van, ha igen mit?
Igen. Pl. aki huskyt választ vagy a szép kék szemeiért teszi, de a fajta igényeivel egyáltalán nincs tisztában, vagy azért mert szeret mozogni, és jobban bejönnek neki a kicsit önállóbban gondolkodó fajták.
Akik magyar fajtát választanak, általában érdeklődnek a magyar hagyományok, kultúra iránt.
Az amstaffosok, pitbullosok között rengetegen azért veszik meg ezt a fajtát, mert menő, úgymond 'pö.cshosszabbításnak'.
Általános dolgokban még nem volt alkalmam megfigyelni ezt a témát :) De Kispalikee-nek igaza van :)
Nekem van egy szintén bullmasztiffos barátnőm, (a fajta kapcsán ismerkedtünk meg), de rengeteg mindenben hasonlítunk egymásra (humor kapcsán is egy hullámhosszon vagyunk, az élet dolgait is kb. úgy látjuk) stb. stb.
De nyilván azért ilyen szintű hasonlóság a véletlen műve is részben :)
Na igen,ezt én is észrevettem, hogy a tudatosan bizonyos fajtát választó gazdik hasonlóak, meg talán köztük van a legtöbb "modern" kutyás. Tehát aki tudatosan választ tápot, odafigyel a kutyája képzésére, állatorvosra, hosszúszőrű fajtáknál a kutyakozmetikára.
Ami még jellemző, hogy a németjuhászos gazdik többsége 30-50 között lévő férfi és a keményebb kézzel bánnak a kutyáikkal. Keményebb kutyasulikba járnak pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!