Amikor elpusztult a kutyátok, akkor ti inkább ugyanolyan fajtájút szeretetek volna, vagy mindenképp másféle fajtát?
Jaj ez engem is érdekel,már előre félek ,hogy mi lesz ha meg hal a kiskutyám :( 10 éves.
Itt alszik a drágám [link]
Más fajtát,mert nem akartam volna hogy folyton rá emlékeztessen. És ég és föld az elpusztult kutyám és a mostani kutyám természete és külleme.
Egy példa:
8 évig volt egy hófehér perzsa cicám,legjobb társam volt,de nem az a nyomott orrú volt,olyan különleges pofijú. Voltak családi zűrök és őt el kellett ajándékoznom amit mai napig nem hevertem ki,ennek már 6 éve. Tegnapelőtt az állatorvosi rendelőben teljesen ugyanolyan kinézetű cicát láttam és teljesen felkavart..Nem bírok aludni 2 napja,folyamatosan ő jár a fejemben,álomba sírtam magam tegnap éjszaka is ..
Nekem ez nem hiányozna semmilyen állatban hogy ránézek,mer egy állat halálát nem lehet kiheverni komolyan..ha kutya ha macska,mindegy az neked ő rengeteg éven át a társad volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!