Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez fajtiszta yorki?

Ez fajtiszta yorki?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 29. 11:04
1 2 3 4 5
 21/45 Robi.88. ***** válasza:
18%
Nem értem miért kell lepontozni, mert eltér a véleményem másokétol. A kérdezo nem azt kérdezte h mi fog szerepelni a TK-ban hanem h ez vajon yorki e v keverek.
2013. jan. 29. 12:15
 22/45 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

nem kéne következtetni hogy ilyen meg olyan vagyok én nagyon szeretem az állatokat és igen szeretnék menhelyről kutyát de mivel az én városomban a menhelyen nincs nagyon kics kutya meg kölyök ezért nem tudok onnan örökbe fogadni,nincs kocsim se hogy eltudnák menni más messzebb helyekre

helyből szeretnék venni egy kutyát

ne harapjátok le a fejemet de az írtátok hogy ha nem fajtiszta akkor könnyebben betegszik de a menhelyen többnyire ott is keverékek vannak akkor ők is könnyebben betegszenek nem?

2013. jan. 29. 12:19
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

De. Csak tudod miért van a menhelyen annyi kutya? Mert az ilyen szaporítóktól származott almok megtöltik. Aki tenyésztőtől vesz kutyát, általában felelősségteljesebben gondolkodik, nem viszi be menhelyre az első adandó alkalommal, ha rág vagy ugat. Rólad természetesen nem feltételezek ilyet, de ha az emberek továbbra is támogatják az ilyen mocskos szaporítókat, sosem fognak a menhelyek kiürülni. És ehhez mindenki hozzájárul, aki szaporítótól vesz kutyát, te is, még ha nem is tudatosan. Sajnos ezek a r.hadékok addig folytatják a munkájukat, míg van rá kereslet. Nézd meg ezeket a képeket, hogy élnek a kutyák, ne támogasd ezt! [link]

Ráadásul azzal hogy menhelyről hozol kutyát két életet is megmentesz: a menhelyen sínylődő kutyáét, és azét, aki helyette bekerülhet.

2013. jan. 29. 12:29
 24/45 A kérdező kommentje:

én értem amit leírtál

menhelyen most nincs kölyök kutya meg kisnövésű

akkor tudsz olyan tenyésztőt ajánlani amelyik megbízható és megfizethető?

én békés megyébe lakok itt nem nagyon van tenyésztő

de rokonom jár fel pestre szóval ottani jó megfizethető tenyésztőt írnál, már kerestem a neten de annyi van és nem tudom mindet megnézni szóval konkrét oldalt vagy linket küldenél?

2013. jan. 29. 12:48
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Tenyésztőnél elég drága egy kutyus, készülj fel (100-120 ezer). Ha rokonod jár Pesten, akár pesti menhelyről is hozhatna kutyát. Vagy nem tudom melyik részén laksz Békés megyének, de Csabán is van menhely. Azt már nézted?

Itt egy link [link] Rengeteg budapesti kennel van a magyar kennelek résznél, vedd fel velük nyugodtan a kapcsolatot.

2013. jan. 29. 12:53
 26/45 A kérdező kommentje:

csabai vagyok és néztem már és nincsenek kiskutyák

esetleg olyan hely ahol 60-80 körül vannak?

2013. jan. 29. 13:37
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Az az én kutyusom is a csabai menhelyről van. 1 éve ugyanebben a cipőben jártam, mint te. Nem értettem, hogy az expresszen miért 25 ezer egy tacskó, tenyésztőnél meg miért 80 alhangon. Aztán kicsit utána jártam a dolognak, és látva a szaporítók "munkáját", inkább örökbe fogadtam tőlük egy kis tacsi keveréket. Rengeteg kistestű kutya van náluk, kölykök is, rengetegen. Egy vonat-/buszutat igazán megér. Plusz oltva kapod őket. Nézd meg a facebook oldalukat, keress rájuk:CSabai Állatvédők. Nézd meg a "Gazdit keresünk" albumot. Tündéri kiskutyák vannak, és néhányuknál kihangsúlyozzák, hogy kis termetűek lesznek.
2013. jan. 29. 13:44
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

[link]

hát ezek mik???? kölykök, és mind gazdit keresnek

2013. jan. 29. 13:45
 29/45 A kérdező kommentje:

één a honlapon néztem akkor azért nem találtam

de van olyan ami max 25 cm-re nő meg? mert én tényleg nagyon kicsit szeretnék

2013. jan. 29. 13:50
 30/45 anonim ***** válasza:

Szét kell nézni és tádádádám!

[link]

Nem jobban járnál pl. vele, mint vlmi szapi kitudja miből összekeresztezett kutyájával? (ráadásul az sem olcsóbb, hát még ha beteg is ráadásul...)

2013. jan. 29. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!