Nekem van egy palotapincsi-törpe uszkár kutyám és mindig elszökik még csak 6 hónapos mit lehet vele tenni?
basszus. az ilyen gazdáknak én csak vizsgához kötött engedéllyel adnék kutyát.
ne kamuzz, nem tanítod te semmire, az ül meg a fekszik nem elég.
nem foglalkozol vele, és de, ki van b@szva.
senkit nem érdekel, főleg a kutyát nem, hogy napi 10 percig simogatod meg bohóckodsz.
ne rinyálj itt legyél kedves, hanem fogd fel amit írtam - ha tényleg szereted azt a kutyát és változást szeretnél.
már csak azért is, mert nem tudom, számításba vetted-e, hányféleképpen érhet csúnya véget egy ilyen szökés.
a te nemtörődömséged és önzőséged miatt nem szenvedhet egy kutya!
vagy akkor keress neki egy NORMÁLIS gazdát, aki nem csak dumál.
Vidd minél gyakrabban sétálni,legalább naponta egy nagy sétára.Az nem elég neki,hogy a kertben játszol vele.
Szüksége van arra,hogy új helyekkel és más kutyákkal ismerkedjen.
Séta közben adhatsz neki egyszerű feladatokat(ültetés,helyben maradás stb.)
6 hónapos kutyának le kell kötni a figyelmét,és ki kell adnia magából a felesleges energiát.
6 hónapos törpe testű kutya ugyan hogy tudna nagyot ugrani? :)))
És azonnal vigyétek be a lakásba, egyik fajtája sem kerti kutya, hanem társasági kutya, aki lakásban-palotában élt állandóan!!!
Megfagy, nem tudja fűteni magát...ugye nem kicsi, 2-3 hónapos kora óta van kint a kertben?
A lakásban tartsátok, naponta 3-4 alkalommal vigyétek ki a kertbe dolgát intézni...tavasztól őszig lehet kint napközben, ha szeretne, de ősztől tavaszig lakásban a helye.
Napi legalább 1-2 óra séta, tanítás, játék a minimum!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!