Mi lehet a baja a kutyámnak? Miért lehet ez?
helo
két keverék tacskóm van...
a lány kutyám iszonyat puffi lett, mindig is husis volt, de ma a szokásosnál is nagyobb volt a pocija, és nagyon kemény neki....jah és nagyon sokat iszik.....nem tudom miért lehet ez, és félek h valami baja lehet :(
más tünetet igazából nem észleltem
Várom a válaszokat.
köszi
Lement már a puffadás? Máskor is előfordult? Jobban van?
Lehet hogy csak felfújta valamilyen kaja... figyelgesd még egy-két napig, és ha nem javul, akkor vidd el egy dokihoz :)
nem hiszem mert kb 2 hónapja h ellett...
meg azóta nem is tüzelt, bár a másik kutyám fiú.
De tuti nem terhes!!
nem hiszem, hogy kajától lenne, bár majd utánaérdeklődöm anyuéknál nem e adtak neki valami mást tápon kívül.
igazából nagyon sokat eszik, de akkor figyelem pár napig és ha nem változik elviszem orvoshoz.
egy gyors másik kérdés:
a másik kutyusomnak elkezdett a popsija kidagadni vagy mi fene...
szóval mintha valami kitüremkedés lenne.
lehet h kukacos??
20:48
hát mint írtam ő amúgy is kis husis kutyus, :) neki eleve van pocija csak most a szokásosnál is nagyobb és nagyon kemény neki. :S
Mind a kettővel mihamarabb el kéne menni állatorvoshoz!
A szuka valószínűleg felpuffadt, de a sok ivás akár cukorbetegség előjele is lehet.
A kanból, meg hogy mi lóg ki? Mi nem látjuk, nem tudhatjuk!
Arról nem is beszélve, hogy 2 keverék kutyád van, minek szaporítod őket? Basszus, van másfél millió kóbor kutya az országban, nem kell már több kutya, ráadásul keverék!!!
Az ivartalanítással egy csomó betegségtől megvéded a kutyáidat.
Olvasd el!
www.olcsokutya.uw.hu
A kutyáiddal meg mihamarabb orvos!!!
22:27
Hát én nem írtam azt h kilóg belőle valami de mindegy.
a másik, hogy nem növelem a kóbor kutyák létszámát, mert mindig keresek nekik egy gondos gazdit!!!!
És azokat a gondos gazdikat ellenőrzöd? Kijársz házhoz? 1-2, esetleg tíz év múlva is? Egyáltalán tudod a gazdák nevét, telefonszámát, lakcímét? Ne legyél már naiv, honnan tudod, hogy jó gazdihoz adták őket?
Keverékek, könyörgöm!
Minden szaporító azt mondja, hogy ő jó gazdihoz adja a kiskutyáit. Akkor mégis mi a fenéért van másfél millió gazdátlan eb az országban? A jelöletlen, utcán kóborló, akár fajtatisztának tűnő kutya is megszületett egyszer valahol és ő is biztos jó gazdihoz került...
De igenis növeled a kutyalétszámot, ez egyszerű matek. Lehet, hogy aki tőled visz el kutyát, az elmenne egy menhelyre is, vagy befogadna az utcáról egyet. Minden egyes megszületett új kutya elveszi a lehetőséget egy gazdátlan állattól.
Én egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy mit nem lehet érteni ezen az összefüggésen!
Egyáltalán nem jó dolog az elletés, és az Állatorvosi Kamara is az ivartalanítást javasolja, szülés nélkül!
Arról nem is beszélve, hogy csomó betegségtől megvéded a kutyádat.
A kilógó dolog alatt pedig az általad beírt kitüremkedést értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!