Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 hetes kiskutyáknál hogyan...

3 hetes kiskutyáknál hogyan írthatjuk ki a bolhákat?

Figyelt kérdés
sajna elég sok van már most rajtuk!!...lehet ilyenkor bármit használni?ha igen,mit javasoltok?
2009. szept. 1. 18:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!!!:)
2009. szept. 2. 07:38
 12/20 A kérdező kommentje:
jah egyébként erősen keverékek a kutyuk..nem lehet meghatározni...)
2009. szept. 2. 07:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mentett, befogadott kutyákról van szó, is nektek van egy szuka kutyátok, aki szült, akkor tessék ivartalanítani!!!

Van másfél millió, gazdátlan, keverék kutya az országban. Nem kell több kutya!

[link]

[link]

2009. szept. 2. 15:36
 14/20 A kérdező kommentje:

utolsónak:

igen van sajátunk.aki néha elszökik..igyekeztünk rá figyelni,főleg mikor tüzelt,de "sajnos" megesett a baj..amúgy is egy szuka kutyának életében egyzser legalább nem árt ha szül..(egy állatorvos mondta).szóval ha most okoznak is egy kis fejtörtét,azért nem bánjuk nagyon..

amúgy 2 db kiskutyusról van szó.

szóval köszi a válaszod,de nem nagyon értem miért kritizálsz.nem igazán ezt kérdeztem...

2009. szept. 2. 15:39
 15/20 A kérdező kommentje:

#fejtörést

#egyszer

2009. szept. 2. 15:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Az az orvos aki ezt mondta, az pénzért vette a diplomáját, de persze meg lehet érteni mert neki is élni kell valamiből (egyszeri ivatalanítás kevesebb, mint a sorozatos előforduló betegséget és az egymást követő almok kezelése). Ez tévhit! Nem kell a szukának egyszer sem szülni!
2009. szept. 2. 15:44
 17/20 A kérdező kommentje:
mostmár mindegy..egyébként tervben van az ivartalanítás,csak az se olcsó mulatság.igaz, így se lesz az,h.2 kiskutyut kell felnevelni..de vállaljuk..addig pedig próbálunk vigyázni a kutyánkra h.ne menjen az utcára.
2009. szept. 2. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal olcsóbb mint a sok kiskutyát ellátni.
2009. szept. 2. 15:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy elolvastad a linket... pont ezért raktam be. NEM KELL SZÜLNIE! Az az állatorvos, aki ezt mondja, az nem állatorvos!

Nem téged kövezlek, félre ne érts, de felelőtlenek voltatok, tessék szépíteni a helyzeten az ivartalanítással. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy szökdösős, tüzelő szukát nem lehet megvédeni...

2009. szept. 2. 23:27
 20/20 A kérdező kommentje:

ok.rendben tudom.

mea culpa..

de most ez nem segít..nem ez volt a kérdésem...de köszi a jószándékot..

2009. szept. 3. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!