Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 hetes kiskutyáknál hogyan...

3 hetes kiskutyáknál hogyan írthatjuk ki a bolhákat?

Figyelt kérdés
sajna elég sok van már most rajtuk!!...lehet ilyenkor bármit használni?ha igen,mit javasoltok?
2009. szept. 1. 18:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Vegyetek bolhairtó sampont és fürdessétek meg Őket.
2009. szept. 1. 19:00
 2/20 A kérdező kommentje:
de azt már lehet ilyenkor használni?
2009. szept. 1. 19:01
 3/20 A kérdező kommentje:
próbáltam kézzel csinálni,de csak részben sikerült...elég mozgékonyak a picik,és nem nagyon hagyják magukat...
2009. szept. 1. 19:05
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha jól tudom lehet..Várj mindjárt utánanézek neked.
2009. szept. 1. 19:28
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Hacsak nincs a samponra más írva. Azért a fülükbe és a szájukba ne kerüljön.
2009. szept. 1. 19:30
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Az előző vagyok.Úgy olvastam hogy 3-4 hetes kortól lehet megfürdetni a bolhairtóval a kutyust.Nekem 1 yorkshire terrierem van aki 5 hónapos.Előtte volt 1 beaglem,1 cocker spánim és volt már angol szetterünk is.

17/L

2009. szept. 1. 19:30
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Bolha elleni samponos fürdetés (nagyon figyelj oda a gondos száradásra, szárításra, most már azért hideg van, nehogy megfázás vagy tüdőgyulladás legyen belőle!), utána pedig Advantix spot-on mindegyik kiskutyára. Nyakörvet ilyen kicsi korban még nem szabad használni.

Az édesanyjuk, vagy esetleg a háznál lévő más kutya, macska nem bolhás? Mert akkor őket is le kell kezelni ugyanígy, illetve a lakóhelyüket is rendbe kell tenni!

Milyen fajta kiskutyák?

2009. szept. 1. 19:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Neostomosan fürdetővel lehet. Nem sampon hanem egy oldat ampullába amit sok vízhez kell keverni és az rögtön kiírtja a bolhákat. Szemmel lehet látni ahogy potyognak ki a bolhák. Állatpatikába 300ft(én ennyiért vettem a múlt héten pécsett), és az összes kutyust megtudod egy adagba fürdetni.
2009. szept. 1. 20:14
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy valami porral is lehet, az nem irritálja úgy a bőrüket, mint a sampon. De egy állatkereskedésben tuti mondanak valami használhatót.
2009. szept. 1. 20:44
 10/20 anonim ***** válasza:

OFF

Kedves 20.14! Ezt csak állatpatikában lehet venni?

2009. szept. 1. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!